Meteen aan het online daten slaan na de scheiding is voor velen net een stap(je) te ver. Sta je wel open voor nieuwe contacten met single mannen en vrouwen? Dan hebben we een appetijtelijk alternatief voor je: social dining.  

Je herkent het vast. Ben je net gescheiden, vragen mensen of je alweer aan het daten bent. Niet eens altijd rechtstreeks, maar een beetje terloops en ondoorzichtig krijg je de succesverhalen te horen van anderen over hun positieve ervaringen met internetdaten. Hartstikke leuk, maar daar ben je nog niet aan toe. Natuurlijk, het is altijd leuk om weer wat aandacht te krijgen van het andere geslacht, maar meteen het internet op duiken is voor velen net iets te veel van het goede.

Ontspannen daten & eten

Maar toch… alleen is ook maar alleen en nieuwe mensen ontmoeten is altijd leuk. Dus snuffel je wat rond op internet, bekijkt de alternatieven en dan kom je opeens het fenomeen social dining tegen. Ontspannen uit eten met een groepje leuke single mannen en vrouwen. Nou, dat lijkt je wel wat. Toch een beetje daten, maar dan heel anders. Lekker tafelen, genieten van een heerlijk diner en dat ook nog eens in een goed gezelschap. Klinkt goed toch?

Wat kan je van social dining verwachten?

Op een dinerdate met singles wordt er vooral veel gelachen! Misschien ook wel een tikkie van de zenuwen, maar vooral omdat het reuze gezellig is. Je ontmoet gelijkgestemde, interessante nieuwe mensen, ook single net als jij die graag andere, nieuwe mensen willen leren kennen. Je hebt niet de spanning van het 1 op 1 daten, maar de ongedwongenheid van een groepje. Ook best spannend natuurlijk, want je zal toch meteen een mega klik met iemand hebben… maar vooral ontspannend!

Stoute schoenen

Durf jij je (mooie) maar stoute schoenen aan te trekken? Dan hebben we nog een paar nuttige tips voordat je aan tafel schuift.

  1. Doe dit niet alleen. Om je lekker ontspannen te voelen, neem je minimaal 1 vriend(in) met je mee om er in ieder geval achteraf lekker over na te kunnen kletsen en lachen
  2. Neem rustig de tijd. Wil je eigenlijk wel een nieuwe relatie of vooral nieuwe vrienden maken? Wat zoek je? Vriendschappen, een partner of seks?
  3. Vraag mensen die je vertrouwt om je het helpen bij een schrijven van een ‘profiel’. Of laat ze om je te helpen een paar steekwoorden noemen die jou als persoon beschrijven
  4. Toe aan een beetje verandering in je leven? Kom dan uit je comfortzone en neem initiatief!
  5. Gewoon de stoute schoenen aantrekken. Niet geprobeerd is altijd mis, dus gun jezelf gewoon een leuke avond het probeer het!

Aandacht of vlinders

Wil jij ook opnieuw genieten van de aandacht van leuke single mannen en vrouwen, een gezellige avond beleven? Ga dan ook eens een avond diner daten. Misschien heb je niet meteen vlinders in je buik, maar zeker weten dat jij een top avond hebt. Wij zijn heel benieuwd naar jouw verhalen!