gratis uitjes date

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Met een lente die al behoorlijk wat warme dagen in zich heeft, belooft het hopelijk een zwoele zomer te worden, perfect voor een flinke dosis romantiek. Maar wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date. De sleutelwoorden: verkoeling, buitenlucht en hydrateren tot je een ons weegt.

Picknicken

Kies een schaduwrijk plekje in het park, zorg voor wat ijspacks en wat te snacken en je hebt de ideale plek om een beetje te hangen. Want in iets actievers dan dat heb je waarschijnlijk geen zin. En als de zon zakt en het gaat schemeren is het ook nog eens hartstikke idyllisch.

Bootje varen

Heb je zin in iets actiefs, maar niet iets waarbij je zelf moet bewegen? Kijk dan of je een bootje kunt huren of van iemand kunt lenen. Op het water is het altijd wat koeler en doordat je vaart, heb je een natuurlijk briesje. Lonkt het water? Dan kun je er ook samen inspringen, wat je date naar een level 2.0 brengt.

IJsje?

Is het een eerste date en heb je nog geen idee of het tussen jullie gaat klikken? Ga dan samen een ijsje eten. Het heeft iets romantisch, maar als je bij het handenschudden al doorhebt dat dit ‘m niet gaat worden, is een ijsje ook zó op.

Openluchtbioscoop

De bioscoop is het perfecte excuus om een paar uurtjes in de airco door te brengen, maar we hebben nog een betere optie voor je. In de zomer zijn er een heleboel plekken waar je buiten een filmpje mee kunt pakken, als de zon eenmaal gezakt is. Zo kun je bij Pllek in Amsterdam van juni t/m september buiten een filmpje kijken, mits het mooi weer is. Of het doorgaat kun je op deze Facebookpagina zien.

Bron: Cosmopolitan

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.