mannen aantrekkelijk

Date nodig: huur een heer

Heb je binnenkort een bedrijfsborrel, familiereünie of ander feest waar je graag naar toe zou willen meteen knappe man aan je zijde maar heb je even geen zicht op een aantrekkelijke date? Dan huur je hem gewoon in! Goedkoop is het niet, maar… dan heb je ook wat! 

Huur een heer

Huur een heer is geen gewone datingsite of escortbureau, maar je kunt er wel terecht als je een knappe man nodig hebt. Op Linda lazen we een interview met de initiatiefneemster Lauren Haenen dat we graag met je willen delen.

Vraag naar mannen
Huur een Heer bestaat inmiddels vijf jaar, maar groeit gestaag. Het blijft een nichemarkt, maar de vraag naar mannen voor overdag of  ‘s avonds groeit, zegt Lauren. Wanneer je een vent kunt gebruiken: om goed voor de dag te komen op een galadiner, om niet wéér lastige vragen van ooms en tantes te krijgen op een familiereünie of om een vervelende ex terug te pakken.

‘Ik bescherm mijn mannen’
Ja, voor dat laatste kunnen mijn mannen ook worden ingezet. Maar daarmee ben ik wel voorzichtig hoor, ik wil natuurlijk niet een van hen iets overkomt. Ik moet ze wel beschermen.

Bijzonder verzoek
De mannen die te huur zijn moeten voldoen aan een aantal eisen. Zo moeten ze charismatisch zijn, welgemanierd, galant, sociaal en natuurlijk leuk zijn om naar te kijken. Ik krijg ook wel eens bijzondere verzoeken, laatst zocht een vrouw aanhang voor naar een literatuurevenement. Hij moest dus goed belezen zijn. Die had ik ook in mijn bestand. Dat bestand bestaat nu uit 25 tot 30 mannen.

Galadiner: 500 euro
Een leuke man om mee te nemen naar een galadiner – de hele avond beschikbaar en kennis van etiquette – kost zo’n 500 euro. Een uurtje naar een borrel kost je zo’n 150 euro. Bevalt de man je wel en lijkt het je leuk – en geloofwaardig – vaker met dezelfde man te verschijnen, dan kun je een abonnement nemen waarbij je vooraf een aantal data vastlegt én korting krijgt.

Handje vasthouden is de max
Een leuke avond uit moet lukken met een van de heren, maar verwacht niet meer dan dat. Handje vasthouden is echt de max. Als ik in voorgesprekken merk dat een vrouw andere bedoelingen heeft, gaat het niet door. Al bloeit er ook wel eens iets op tussen de twee. Dan ga ik er tussenuit en hoeft zij – uiteraard – niet meer te betalen.

Pretproject
Op de website staan voorbeeldprofielen, omdat de mannen anoniem willen blijven. Maar ze lijken er wel echt op. Zo hebben we echt een piloot, een webdesigner en een projectmanager. Een leuk bijbaantje voor de mannen die er gemiddeld een paar honderd euro per keer aan verdienen. Ik reken 50 euro bemiddelingskosten, de rest is voor de man. Dit is mijn pretproject. 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag