aantrekkelijk

Date jij qua schoonheid ook boven je niveau?

Vind je van jezelf – wanneer je ’s ochtends in de spiegel kijkt – dat je nou niet per se vooraan stond bij het uitdelen van schoonheid in tegenstelling tot je bloedmooie nieuwe date of geliefde? Dan ben je niet de enige! 

Knappere partner

Uit Brits onderzoek blijkt dat veel Engelsen hun partner veel knapper vinden dan zichzelf. Het overgrote merendeel (40 procent) van de ondervraagden zag zichzelf als ‘gemiddeld knap’, 34 procent van hen vond zichzelf iets knapper dan het gemiddelde en gaf zichzelf een 6 uit 10 punten.

Onvoldoende looks

Iets minder dan 20 procent van de ondervraagden gaf zijn of haar eigen looks een onvoldoende. Jongeren waren iets optimistischer over hun eigen uiterlijk dan 55-plussers, tussen mannen en vrouwen zat er gemiddeld geen verschil in hoe ze zichzelf beoordeelden.

Rooskleuriger

Hoewel de meesten hun uiterlijk dus als gemiddeld beoordeelden, hebben ze een rooskleuriger beeld van hun partner. Maar liefst 56 procent van de ondervraagden vindt dat ze het goed getroffen hebben met hun liefje en geeft hem of haar een hogere score dan zichzelf. Ruim één derde vindt dat zijn of haar partner dezelfde aantrekkelijkheidsfactor heeft en 9 procent vindt zichzelf een beter gelukte versie.

Iets om over na te denken bij je volgende date(s)…  

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam