internet pesten online

Date dumpen: fake je eigen dood

Onder een date uitkomen of een date dumpen die je bij nader inzien toch niet zo ziet zitten? Daar zijn vele oplossingen voor te bedenken maar een vrouw uit Engeland bedacht wel een hele extreme. Ze zette haar eigen dood in scene om van haar date af te komen.

Date dump

Ann had drie eerdere uitjes met de man gehad, toen ze hem uitnodigde voor een etentje bij haar thuis. Later bedacht ze zich en belde hem om te zeggen dat ze het niet zag zitten met hem: ,,Ik besloot dat ik hem nooit meer wilde zien. Gelukkig woonde hij niet in dezelfde stad.”

De man begreep de hint echter niet. Om het duidelijk te maken vertelde ze hem dat ze ‘het niet werkte’. Ook dat snapte de man niet, vertelt Gray: ,,Hij bleef me berichtjes sturen, zelfs eentje waarin hij zei: ‘Ik denk dat we vanavond moeten daten! Ik ben over 30 minuten bij je huis’.”

Ernstige ziekte

Om het probleem op te lossen bedacht Ann een plan. Ze deed alsof ze ernstig ziek was en stuurde haar date een bericht waarin ze zich voordeed als haar eigen zus: ,,Het spijt me heel erg je te moeten vertellen dat ze gisteravond in het ziekenhuis is opgenomen met een zeer ernstige ziekte. Ze is dus tijdelijk niet aanspreekbaar. Als ze weer beter is zal ik haar een berichtje laten sturen.”

Het berichtje had echter een verkeerd resultaat. De date van Ann vroeg in een reactie op welke afdeling ze lag, om haar te bezoeken. Dat probeerde Ann, die zich weer voordeed als haar zus, af te wimpelen. ,,Ze laten op het moment alleen familie binnen, ik laat het je weten als vrienden ook mogen komen.”

Geen effect dus dood

Opnieuw had het geen effect. De man stuurde direct een bericht terug: ,,Ik ben bij het ziekenhuis. Kan ik binnenkomen als je zegt op welke afdeling ze ligt?” Ten einde raad stuurde Ann een laatste bericht: ,,Het spijt me heel erg om het je te vertellen, maar ze is gisteravond overleden.”

Oeps..

Daarop kreeg Ann geen reactie meer. Pas maanden later hoorde ze weer wat van hem, toen hij haar vond op de datingsite waar ze elkaar ook ontmoetten: ,,Hij stuurde me een afschuwelijk bericht! Maar ik kan het hem niet kwalijk nemen.”  Voor Ann is het gelukkig allemaal goed gekomen, vertelt ze. ,,Ik ben nu verloofd en ga binnenkort trouwen. Ik ben zeker niet dood!”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam