internet pesten online

Date dumpen: fake je eigen dood

Onder een date uitkomen of een date dumpen die je bij nader inzien toch niet zo ziet zitten? Daar zijn vele oplossingen voor te bedenken maar een vrouw uit Engeland bedacht wel een hele extreme. Ze zette haar eigen dood in scene om van haar date af te komen.

Date dump

Ann had drie eerdere uitjes met de man gehad, toen ze hem uitnodigde voor een etentje bij haar thuis. Later bedacht ze zich en belde hem om te zeggen dat ze het niet zag zitten met hem: ,,Ik besloot dat ik hem nooit meer wilde zien. Gelukkig woonde hij niet in dezelfde stad.”

De man begreep de hint echter niet. Om het duidelijk te maken vertelde ze hem dat ze ‘het niet werkte’. Ook dat snapte de man niet, vertelt Gray: ,,Hij bleef me berichtjes sturen, zelfs eentje waarin hij zei: ‘Ik denk dat we vanavond moeten daten! Ik ben over 30 minuten bij je huis’.”

Ernstige ziekte

Om het probleem op te lossen bedacht Ann een plan. Ze deed alsof ze ernstig ziek was en stuurde haar date een bericht waarin ze zich voordeed als haar eigen zus: ,,Het spijt me heel erg je te moeten vertellen dat ze gisteravond in het ziekenhuis is opgenomen met een zeer ernstige ziekte. Ze is dus tijdelijk niet aanspreekbaar. Als ze weer beter is zal ik haar een berichtje laten sturen.”

Het berichtje had echter een verkeerd resultaat. De date van Ann vroeg in een reactie op welke afdeling ze lag, om haar te bezoeken. Dat probeerde Ann, die zich weer voordeed als haar zus, af te wimpelen. ,,Ze laten op het moment alleen familie binnen, ik laat het je weten als vrienden ook mogen komen.”

Geen effect dus dood

Opnieuw had het geen effect. De man stuurde direct een bericht terug: ,,Ik ben bij het ziekenhuis. Kan ik binnenkomen als je zegt op welke afdeling ze ligt?” Ten einde raad stuurde Ann een laatste bericht: ,,Het spijt me heel erg om het je te vertellen, maar ze is gisteravond overleden.”

Oeps..

Daarop kreeg Ann geen reactie meer. Pas maanden later hoorde ze weer wat van hem, toen hij haar vond op de datingsite waar ze elkaar ook ontmoetten: ,,Hij stuurde me een afschuwelijk bericht! Maar ik kan het hem niet kwalijk nemen.”  Voor Ann is het gelukkig allemaal goed gekomen, vertelt ze. ,,Ik ben nu verloofd en ga binnenkort trouwen. Ik ben zeker niet dood!”

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland