Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
daten
31 december 2018

Date bij jou thuis: van deze 9 dingen smelt ze beslist

De eerste indruk is natuurlijk alles op zo’n eerste date. Nodig je thuis een dame uit en wil je een goede indruk bij haar achterlaten, is het belangrijk de juiste ‘moves’ te maken zodat ze stiekem voor je smelt. Lees je mee 😉 ?

Deze 9 zaken heb je als man maar beter in huis:

Nummer 9: Iets zelfgemaakt

Ergens in huis moet er iets staan dat je zelf hebt gemaakt. Een sculptuur, een kunstwerkje of een beschilderd meubeltje, tonen dat je over enige creatieve talenten beschikt. Trekt het ‘kunstwerk’ op niets, maak je er maar beter een grapje over, bijvoorbeeld ‘dat je net daarom geen timmerman bent geworden’.

Nummer 8: Een cool keukenmachine

Heb tenminste één apart kookapparaat in huis. Een machientje om panini’s te maken, een espressoapparaat, een ijsmaker. Kortom, iets dat een hint geeft dat er iets meer te beleven valt in jouw keuken. Leer nog enkele recepten uit je hoofd en nodig haar uit om te komen proeven.

Nummer 7: een balansboard

Een balansboard lijkt op een skateboard en bestaat uit een plank dat je over een roller legt. Hiermee leer je impressionante trucjes ‘s aan, die ook skaters en surfers gebruiken. Als ze het ziet, wil ze het gegarandeerd ook proberen. Als ze valt, sta je klaar om haar galant op te vangen…

Nummer 6: een interessant boek

Ga op zoek naar een interessant boek om op je tafel te droppen. Boeken over dating en relaties geven stof tot leuke conversaties. Fotoalbums berg je liever op.

Nummer 5: wijnflessen

Koop een wijnrek en stop het vol met verschillende wijnflessen. Dat hoeven geen dure wijnen te zijn. Uiteraard schenk je een glas wijn in, eerder dan een pint bier. Met een leuke wijnopener erbij, heb je een gadget waarmee je de fles zeer impressionant kan openen.

Nummer 4: een fotocollage

Op een mooie muur hang je een collega van foto’s. Alle foto’s samen moeten een verhaal vertellen. Reisfoto’s bijvoorbeeld vertellen waar je overal geweest bent. Ze zal overweldigend zijn en je massa’s vragen stellen. Ook leuk is dat je elders in het huis foto’s van je familie en je kindertijd omhoog hangt. Vrouwen houden van foto’s en willen daarbij altijd meer weten.

Nummer 3: een huisdier

Vrouwen zijn meestal verzot op dieren. Ben je niet gek op honden of katten, koop dan een vissekom. Elk dier toont aan dat je verantwoordelijkheid en zorg aankan, iets wat elke vrouw zoekt in een man.

Nummer 2: een muziekinstrument

Heb je muzikaal talent, heb je een stapje voor als er vrouwen langskomen. Stel je instrument tentoon en ze zal er meer over willen weten. Ben je absoluut niet muzikaal, probeer dan een iets ludieks te vinden als een djembé of een koebel. Doe er gerust iets mee en breng haar aan het lachen.

Nummer 1: Zen-toestanden

Dames houden van zen-achtige toestanden in een interieur. Stenen en zand zijn objecten waar ze van houden en kunnen decoratief gebruikt worden. Strooi zand en/of keien in een pot en plaats het op de salontafel.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Aan deze vijf signalen kan je een narcist herkennen op een eerste date

Een wolf in schaapskleren laat natuurlijk niet meteen zijn ware aard...

Deze 10 gewoontes hebben mannen wanneer ze vrouwen appen

Of je het nou leuk vindt of niet, WhatsApp is een...

Veel singles zijn online date-moe

Aan enthousiasme en nieuwsgierigheid voor online daten was geen gebrek. In...

Kwart van alleenwonenden zoekt – juist nu – liefde en verbinding met anderen

Hoe kijken Nederlanders tegen online daten aan nu fysiek afspreken even...

Nederlander vindt innerlijk partner mooier dan het uiterlijk

De gemiddelde Nederlander is enthousiaster over het karakter (8,5) dan de...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie