daten

Date bij jou thuis: van deze 9 dingen smelt ze beslist

De eerste indruk is natuurlijk alles op zo’n eerste date. Nodig je thuis een dame uit en wil je een goede indruk bij haar achterlaten, is het belangrijk de juiste ‘moves’ te maken zodat ze stiekem voor je smelt. Lees je mee 馃槈 ?

Deze 9 zaken heb je als man maar beter in huis:

Nummer 9: Iets zelfgemaakt

Ergens in huis moet er iets staan dat je zelf hebt gemaakt. Een sculptuur, een kunstwerkje of een beschilderd meubeltje, tonen dat je over enige creatieve talenten beschikt. Trekt het ‘kunstwerk’ op niets, maak je er maar beter een grapje over, bijvoorbeeld ‘dat je net daarom geen timmerman bent geworden’.

Nummer 8: Een cool keukenmachine

Heb tenminste 茅茅n apart kookapparaat in huis. Een machientje om panini鈥檚 te maken, een espressoapparaat, een ijsmaker. Kortom, iets dat een hint geeft dat er iets meer te beleven valt in jouw keuken. Leer nog enkele recepten uit je hoofd en nodig haar uit om te komen proeven.

Nummer 7: een balansboard

Een balansboard lijkt op een skateboard en bestaat uit een plank dat je over een roller legt. Hiermee leer je impressionante trucjes 鈥榮 aan, die ook skaters en surfers gebruiken. Als ze het ziet, wil ze het gegarandeerd ook proberen. Als ze valt, sta je klaar om haar galant op te vangen…

Nummer 6: een interessant boek

Ga op zoek naar een interessant boek om op je tafel te droppen. Boeken over dating en relaties geven stof tot leuke conversaties. Fotoalbums berg je liever op.

Nummer 5: wijnflessen

Koop een wijnrek en stop het vol met verschillende wijnflessen. Dat hoeven geen dure wijnen te zijn. Uiteraard schenk je een glas wijn in, eerder dan een pint bier. Met een leuke wijnopener erbij, heb je een gadget waarmee je de fles zeer impressionant kan openen.

Nummer 4: een fotocollage

Op een mooie muur hang je een collega van foto’s. Alle foto’s samen moeten een verhaal vertellen. Reisfoto’s bijvoorbeeld vertellen waar je overal geweest bent. Ze zal overweldigend zijn en je massa’s vragen stellen. Ook leuk is dat je elders in het huis foto’s van je familie en je kindertijd omhoog hangt. Vrouwen houden van foto’s en willen daarbij altijd meer weten.

Nummer 3: een huisdier

Vrouwen zijn meestal verzot op dieren. Ben je niet gek op honden of katten, koop dan een vissekom. Elk dier toont aan dat je verantwoordelijkheid en zorg aankan, iets wat elke vrouw zoekt in een man.

Nummer 2: een muziekinstrument

Heb je muzikaal talent, heb je een stapje voor als er vrouwen langskomen. Stel je instrument tentoon en ze zal er meer over willen weten. Ben je absoluut niet muzikaal, probeer dan een iets ludieks te vinden als een djemb茅 of een koebel. Doe er gerust iets mee en breng haar aan het lachen.

Nummer 1: Zen-toestanden

Dames houden van zen-achtige toestanden in een interieur. Stenen en zand zijn objecten waar ze van houden en kunnen decoratief gebruikt worden. Strooi zand en/of keien in een pot en plaats het op de salontafel.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret 路
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret 路
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret 路
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britanni毛 hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret 路
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek 路
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret 路
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californi毛 tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.