daten

Date bij jou thuis: van deze 9 dingen smelt ze beslist

De eerste indruk is natuurlijk alles op zo’n eerste date. Nodig je thuis een dame uit en wil je een goede indruk bij haar achterlaten, is het belangrijk de juiste ‘moves’ te maken zodat ze stiekem voor je smelt. Lees je mee 馃槈 ?

Deze 9 zaken heb je als man maar beter in huis:

Nummer 9: Iets zelfgemaakt

Ergens in huis moet er iets staan dat je zelf hebt gemaakt. Een sculptuur, een kunstwerkje of een beschilderd meubeltje, tonen dat je over enige creatieve talenten beschikt. Trekt het ‘kunstwerk’ op niets, maak je er maar beter een grapje over, bijvoorbeeld ‘dat je net daarom geen timmerman bent geworden’.

Nummer 8: Een cool keukenmachine

Heb tenminste 茅茅n apart kookapparaat in huis. Een machientje om panini鈥檚 te maken, een espressoapparaat, een ijsmaker. Kortom, iets dat een hint geeft dat er iets meer te beleven valt in jouw keuken. Leer nog enkele recepten uit je hoofd en nodig haar uit om te komen proeven.

Nummer 7: een balansboard

Een balansboard lijkt op een skateboard en bestaat uit een plank dat je over een roller legt. Hiermee leer je impressionante trucjes 鈥榮 aan, die ook skaters en surfers gebruiken. Als ze het ziet, wil ze het gegarandeerd ook proberen. Als ze valt, sta je klaar om haar galant op te vangen…

Nummer 6: een interessant boek

Ga op zoek naar een interessant boek om op je tafel te droppen. Boeken over dating en relaties geven stof tot leuke conversaties. Fotoalbums berg je liever op.

Nummer 5: wijnflessen

Koop een wijnrek en stop het vol met verschillende wijnflessen. Dat hoeven geen dure wijnen te zijn. Uiteraard schenk je een glas wijn in, eerder dan een pint bier. Met een leuke wijnopener erbij, heb je een gadget waarmee je de fles zeer impressionant kan openen.

Nummer 4: een fotocollage

Op een mooie muur hang je een collega van foto’s. Alle foto’s samen moeten een verhaal vertellen. Reisfoto’s bijvoorbeeld vertellen waar je overal geweest bent. Ze zal overweldigend zijn en je massa’s vragen stellen. Ook leuk is dat je elders in het huis foto’s van je familie en je kindertijd omhoog hangt. Vrouwen houden van foto’s en willen daarbij altijd meer weten.

Nummer 3: een huisdier

Vrouwen zijn meestal verzot op dieren. Ben je niet gek op honden of katten, koop dan een vissekom. Elk dier toont aan dat je verantwoordelijkheid en zorg aankan, iets wat elke vrouw zoekt in een man.

Nummer 2: een muziekinstrument

Heb je muzikaal talent, heb je een stapje voor als er vrouwen langskomen. Stel je instrument tentoon en ze zal er meer over willen weten. Ben je absoluut niet muzikaal, probeer dan een iets ludieks te vinden als een djemb茅 of een koebel. Doe er gerust iets mee en breng haar aan het lachen.

Nummer 1: Zen-toestanden

Dames houden van zen-achtige toestanden in een interieur. Stenen en zand zijn objecten waar ze van houden en kunnen decoratief gebruikt worden. Strooi zand en/of keien in een pot en plaats het op de salontafel.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek 路
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien 路
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda 路
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen 路
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien 路
26 januari 2022

4 originele date-idee毛n: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen 路
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam