lichaamstaal uitgaan

Dansen voor singles: zo swing je de pan uit!

Hou je van uitgaan? Dan is een avondje lekker dansen een uitkomst! Leuke muziek, gezellige sfeer en de ideale manier voor singles om nieuwe mensen te ontmoeten. Maar wat nou als je helemaal niet kunt dansen?  Dan sta je daar een beetje voor piet snot tegen de bar aangeleund. Wij hebben de ultieme tip waarmee je twee vliegen in 1 klap slaat. Ga op dansles!

Oubollig

Vroeger…. Ja toen ging vrijwel iedereen verplicht op dansles. Het hoorde min of meer bij de opvoeding en daarom kon elke man en vrouw met elkaar de dansvloer op en met de voetjes van de vloer. Bij dansles denk je waarschijnlijk aan een muf zaaltje met allemaal semi bejaarden die daar staan te schuifelen. Niks is minder waar. Het imago mag misschien nog wel een poetsbeurt gebruiken maar vrijwel in iedere stad of dorp zijn er dansscholen waar jij die gave dansmoves binnen no-time onder de knie hebt! En dat er alleen maar 60plussers komen is volkomen onzin. Er zijn dansscholen met groepen voor allerlei leeftijden, ook de jeugd komt er tegenwoordig weer heel geregeld!

Salsa!

Zie de Engelse Wals niet zo zitten en hou je meer van wat zwoelere, swingende muziek denk dan eens aan de tango of de salsa. Salsa dansen is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen en dat is niet voor niets. Op salsa les leer je niet alleen uitstekend dansen maar ontmoet je meteen een heleboel nieuwe mensen die het net zo graag willen leren als jij. Of je nu een echte beginner bent of je oude danspassen wat moet opfrissen, er is voor iedereen op elk niveau een salsa klas te vinden.

Dubbel plezier

Door te gaan dansen of beter te leren dansen ontmoet je heel makkelijk nieuwe mensen die hetzelfde idee hebben opgevat als jij. Vaak ook singles die lekker willen leren swingen maar het ook leuk vinden om met een groepje een salsafeest te bezoeken of samen op een salsa vakantie te gaan. Je ziet het, het mes snijdt aan twee kanten. Je maakt binnen de kortste keren indruk op de dansvloer met je nieuw verworven danspassen maar hebt er meteen een leuke nieuwe sociale kring bij. Op onze agenda ontdek je ook salsa feesten en salsa dansreizen. Swingen maar!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.