singles weekend agenda

Dansen en singles ontmoeten: singleparty bij Grand Café Smaak en Stijl

Ben je single en heb je zin in een gezellige avond? Nieuwe mensen ontmoeten en wie weet een leuke date? Kom op zaterdag 7 juli naar het swingende feest speciaal voor singles van 40+50+60+ in het Grand Café Smaak en Stijl te Nieuwegein.

Lekker dansen!

Lekkere dansen op hits ‘70’s Till Now, maar ook loungen op het strand! Deur open 20.30 uur. Tip: kom op tijd, doe mee met het kennismaken (groepjes, dus niet 1:1). Daarna samen de dansvloer op. Mis deze spetterende Zomerparty niet en koop nu je ticket. Voorverkoop t/m 6 juli via de website € 11,- (ex. fee) of kassa € 15,-. Inclusief hapjes.

Effectiever dan daten

De organisatie: ‘Singles daten vaak via internet. Maar ontmoeten in real life, tijdens uitjes, feesten en vakanties die steeds meer worden aangeboden, vindt men vaak een meer relaxte manier om andere singles te ontmoeten. Ook de maandelijkse single wandelcafés en singlepartys regio Utrecht, maar ook de weekendjes weg, singlevakanties en de community website van Single Events zelf (inmiddels zo’n 16.000 leden, waarvan velen uit de regio Utrecht), waar men ook kan afspreken om samen me andere leden iets e ondernemen, worden door veel singles erg gewaardeerd en blijken in een groeiende behoefte te voorzien.’

Singles ontmoeten

Waar ontmoet ik andere singles? Die vraag stellen heel wat kersverse vrijgezellen zichzelf. Vooral op vrijdagavond. Of zondagochtend. Juist dan is het ‘alleen zijn’ extra voelbaar en het gemis aan iemand om je heen het grootst. Dus waar ontmoet je als single nou andere singles? Een paar suggesties.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.