trouwen clooney

Daar komt de bruid..

Of je er nu zin in had of niet, het kan je moeilijk zijn ontgaan dat George Clooney afgelopen weekend in Venetië letterlijk in het huwelijksbootje stapte met Amal Alamuddin.

Het trouwfeest besloeg een heel weekend en heel de wereld probeerde een glimp op te vangen van George en zijn kersverse bruid. Ook mode minnend Nederland vergaapte zich aan de prachtige creaties die Amal droeg voor, tijdens en na de plechtigheid. Kijk je mee? Met dank aan PEOPLE magazine.

amal-trouwjurk

 

Bruidsmode

Amal zag er het hele weekend natuurlijk prachtig uit. Ze arriveerde in een zwart/wit gestreepte jurk van Dolce & Gabbana (die inmiddels is uitverkocht) en Prada-hakken. Naar het diner droeg Amal een rode jurk van Alexander McQueen en na de trouwerij verscheen ze in een witte jurk met lange mouwen van Gianbattista Valli. De dag erna trouwde ze nogmaals in het stadhuis en droeg ze een chic broekpak van Stella McCarney, maar dit alles verbleekte echter naast haar trouwjurk.

bruidspaar

 

amal-rood

amal-bruidsjurk

 

cl

Zou jij ook wel zo’n sprookjeshuwelijk willen of hou je het toch liever bij een eenvoudige plechtigheid op het stadhuis bij jou in de buurt?

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.