D-Date stopt met online dating

D-Date was één van de eerste datingsites in ons land, misschien wel de allereerste. In 1998 startte deze site. Meer dan 12 jaar later zijn er in Nederland bijna 300 datingsites. Het is moeilijk om als datingsite onderscheidend te blijven. De oprichtster, Denise Janmaat, besloot daarom in april een compleet nieuwe richting in te slaan.

D-Date gaat zich voortaan volledig richten op coaching. Veel mensen lukt het niet om de ware te vinden. Dit kan allerlei redenen hebben: ze schrijven zich in bij de verkeerde datingsite of weten zichzelf niet goed te presenteren. Janmaat wil nu op grote schaal deze ‘zoekende’ singles leren daten. Hierbij put ze uit haar eigen ervaring. In het zes weken durende programma van Janmaat werken singles aan allerlei aspecten van hun persoonlijkheid. Zo worden ze klaargestoomd om zelf hun perfecte parner te kunnen vinden.

De oudste datingsite van ons land is dus gestopt. De nieuwe richting is begrijpelijk. Er is een groeiende behoefte aan coaching, en het is moeilijk om als middelgrote datingsite met beperkt marketingbudget te concurreren tegen datingsites als Lexa, Relatieplanet en Parship.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?