D-Date lanceert nieuw datingconcept

De traditionele datingsite heeft haar langste tijd gehad, concludeert internetdatingpionier D-Date. Zij introduceert daarom een totaal ernieuwd relatiebemiddelings-concept waarmee de single makkelijker en sneller de liefde van zijn/haar leven vindt. Het concept is onder andere gebaseerd op vergroting van de contactmogelijkheden en persoonlijke hulp bij het daten. Daarnaast start SinglesRadio: hét radiostation dat niet alleen goede muziek uitzendt, maar singles ook matcht op hun muziekkeuze. Denise Janmaat directeur/eigenaar D-Date: “Steeds vaker signaleren we dat mensen stoppen met internetdaten, omdat ze vinden dat het toch niet werkt. Internetdating werkt wel, alleen is kennis van hóe je dat moet doen om succesvol te zijn belangrijker dan ooit. D-Date rekent bovendien af met saaie standaard ‘interesseberichtjes’ en voorspelbare ‘knipogen’ waar nauwelijks een waardevol contact uit voortvloeit. De nieuwe site biedt acht verschillende mogelijkheden om contact te leggen .”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?