happy single bestaat tijdelijk

Culinaire voorkeur belangrijk bij partnerkeuze

De culinaire voorkeur speelt bij 95 procent van de Nederlanders een belangrijke rol in de partnerkeuze. Vergrijp je dus niet aan friet als je vriendje je ziet! Of juist wel.

Dezelfde smaak

Ongeveer negen op de tien vindt het aantrekkelijk als zijn of haar date goed kan koken en bijna tweederde valt op mensen met dezelfde smaak.

Uit dit zelfde onafhankelijk onderzoek onder 500 deelnemers kwam ook naar voren dat   samen koken populair is, dit wordt door bijna 80 procent van de singles hoog gewaardeerd. De date stelt het daarnaast op prijs als de ander zijn of haar lievelingseten klaarmaakt.

Liefde gaat door de maag

“Dat eten en verleiding bij elkaar horen, is een gegeven. Culinaire gewoonten en voorkeuren spelen zeker een rol bij de keuze van een partner. Raakvlakken daarin zijn belangrijk, aangezien eten een onderdeel is van ieders dagelijkse ritueel. Voor elkaar koken is daarnaast de ultieme vorm van aandacht geven. Liefde gaat daadwerkelijk door de maag, ” zegt een flirtcoach.

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.