nutella brood

Culinaire date met chocoladebrood

De liefde van de man gaat door de maag zeggen ze. Maar wat dacht je van de liefde voor chocolade? Veel vrouwen zouden een moord doen voor een blokje overheerlijk chocola, een hele reep of doos bonbons! En omdat die man nog in geen velden of wegen te bekennen is hebben we een liefdevolle en smakelijke tip voor je.

Heb je nog geen kerstdessert bedacht voor vanavond en ben je dol op chocolade? Dan wordt het de hoogste tijd om jezelf eens lekker te verwennen. Plan een culinaire date met je beste vriendin en geniet samen van dit overheerlijke chocoladebrood met Nutella. Het enige dat je nodig hebt is pizzadeeg, eitwit, Nutella, een oven en de vaardigheid om het deeg in de juiste vorm te draaien. Hoe je dat voor elkaar moet krijgen zie je in dit filmpje!

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.