proeftocht leiden

Culinair wandelen tijdens de proeftocht

Tijdens de Proeftocht, de culinaire wandeling Leiden kunnen deelnemers  op zondag 6 maart 2016 gezellig wandelen door de historische Leidse binnenstad en intussen kennismaken met de culinaire kunst van een aantal restaurants.

Proeftocht Leiden

Na de succesvolle edities in 2014 en 2015 organiseert ProKwadraat-Groepswijzer.nl wederom een Proeftocht door Leiden. Een wandeling langs vijf prima restaurants waar de deelnemers tussen 13.00 en 18.00 uur vijf verschillende gerechten eten die samen een overheerlijke proeverij vormen. Elk gerecht wordt vergezeld door een glaasje wijn of een ander bijpassend drankje. Organisator Groepswijzer.nl laat zich als stadswandelspecialist niet onbetuigd en heeft een aantrekkelijk wandelboekje samengesteld waarmee de weg door de Sleutelstad wordt gewezen. De deelnemers wandelen zo op een leuke, verrassende manier van restaurant naar restaurant.

Deelnemende restaurants

De deelnemende restaurants zijn Restaurant het Prentenkabinet, Restaurant Dende, Catootje aan de Markt, De Gaanderij en Kitch&. De gastvrouwen en gastheren staan klaar om de deelnemers met open armen te ontvangen!

Inschrijven

Deelname kost € 49,50 p.p. Inschrijven t/m 1 maart 2016 via  www.proeftocht.nl. De routes en vouchers worden drie dagen voor de proeftocht opgestuurd.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.