Crusj komt met nieuwe rondreis voor singles door China

Single reisorganisatie Crusj start met een nieuwe singlerondreis door China. Tijdens deze singlereis ontdek je de highlights van China. Tijdens deze 15-daagse reis vlieg je met de luchtvaartmaatschappij China Eastern. De reis is bedoeld voor reizigers tussen de 25 en 50 jaar oud. 

Shanghai en Hangzhou

Samen met een gelijkgestemde groep singles vlieg je met Crusj op de eerste dag naar de stad Shanghai toe waar je de volgende dag vroeg in de ochtend arriveert. Na een bezoek aan het hotel ga je op pad voor een excursie door de stad. De dag hierna heb je een vrije dag, kies voor een rustig dagje of breng een bezoek aan een klassieke Chinese tuin. Na de stad Shanghai vervolgt de reis naar de stad Hangzhou. In de middag ga je op excursie naar de ‘Temple of the Soul’s Retreat’. Dit is een van de meest bezochte Boeddhistische tempels van China. De middag wordt afgesloten met een boottocht over West Lake waar je tevens kan wandelen of fietsen.

Suzhou en Nanjing

Op dag vijf rijdt je door naar de stad Suzhou. Hier bezoek je de prachtige Chinese tuin, ‘Liu Garden’. Deze tuin staat in de top vier van klassieke Chinese tuinen en is zeker een bezoek waard. Vervolgens loop je langs witte huizen met zwarte daken en zie je hoe de locals leven. Suzhou is de stad van de zijde, daarom breng je ook een bezoek aan ‘Silk Factory’, waar je het proces van zijde maken kunt bewonderen. De volgende dag vertrek je naar Nanjing waar je een bezoek brengt aan het Mausoleum van Dr Sun Yat-sen. Deze plek wordt gezien als een heilige plek voor de Chinese bevolking. Een andere must see is de Boeddhistische tempel ‘Linggu’ die wordt omgeven door een groot park.

Luoyang en Xi’an

De stad Luoyang staat vervolgens op de planning. Hier bezoek je de ‘White Horse Temple’. Dit is de eerste boeddhistische tempel van China en heeft een geschiedenis van meer dan 1900 jaar. Op dag acht ga je op ontdekking in de ‘Longmen grotten’. Deze grotten worden samen met de ‘Mogao grotten’ en de ‘Yungang grotten’ beschouwt als de drie beroemdste schatten van stenen inscripties in het land. De dag daarna bezoek je de terracotta fabriek en het terracotta museum in Xi’an. De terracotta paarden en krijgers zijn een van de belangrijkste archeologische vondsten van de 20e eeuw. Je bezoekt tevens de Grote Moskee die in 1985 is toegevoegd aan de UNESCO Erfgoedlijst.

Beijing

De volgende middag breng je een bezoek aan de ‘Xi’an City Wall’, dit is het meest complete deel van de stadsmuur die overgebleven is. Na een heerlijk diner bij ‘Yong Xing Fang Food Street’ slaap je in de trein op weg naar Beijing. In Beijing breng je op dag elf een bezoek aan het ‘Tiananmenplein’ waar je verschillende bezienswaardigheden zoals het nationaal museum van China ziet. De volgende dag ga je op een excursie naar de ‘Great Wall van Badaling’. Ook bezoek je de indrukwekkend ‘Changling Tomb’. Op dag dertien breng je een bezoek aan ‘Temple of Heaven’, ‘De Lama Temple’, het koninklijke park van China, ‘Summer Palace’ en kun je een boottocht maken naar een eilandtempel. De dag hierna kun je zelf indelen maar halverwege de dag wordt je door de transferbus opgehaald en naar de luchthaven van Beijing gebracht. Vanaf hier vlieg je weer terug naar Amsterdam.

Bron: Reisgraag

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!