Crusj komt met nieuwe rondreis voor singles door China

Single reisorganisatie Crusj start met een nieuwe singlerondreis door China. Tijdens deze singlereis ontdek je de highlights van China. Tijdens deze 15-daagse reis vlieg je met de luchtvaartmaatschappij China Eastern. De reis is bedoeld voor reizigers tussen de 25 en 50 jaar oud. 

Shanghai en Hangzhou

Samen met een gelijkgestemde groep singles vlieg je met Crusj op de eerste dag naar de stad Shanghai toe waar je de volgende dag vroeg in de ochtend arriveert. Na een bezoek aan het hotel ga je op pad voor een excursie door de stad. De dag hierna heb je een vrije dag, kies voor een rustig dagje of breng een bezoek aan een klassieke Chinese tuin. Na de stad Shanghai vervolgt de reis naar de stad Hangzhou. In de middag ga je op excursie naar de ‘Temple of the Soul’s Retreat’. Dit is een van de meest bezochte Boeddhistische tempels van China. De middag wordt afgesloten met een boottocht over West Lake waar je tevens kan wandelen of fietsen.

Suzhou en Nanjing

Op dag vijf rijdt je door naar de stad Suzhou. Hier bezoek je de prachtige Chinese tuin, ‘Liu Garden’. Deze tuin staat in de top vier van klassieke Chinese tuinen en is zeker een bezoek waard. Vervolgens loop je langs witte huizen met zwarte daken en zie je hoe de locals leven. Suzhou is de stad van de zijde, daarom breng je ook een bezoek aan ‘Silk Factory’, waar je het proces van zijde maken kunt bewonderen. De volgende dag vertrek je naar Nanjing waar je een bezoek brengt aan het Mausoleum van Dr Sun Yat-sen. Deze plek wordt gezien als een heilige plek voor de Chinese bevolking. Een andere must see is de Boeddhistische tempel ‘Linggu’ die wordt omgeven door een groot park.

Luoyang en Xi’an

De stad Luoyang staat vervolgens op de planning. Hier bezoek je de ‘White Horse Temple’. Dit is de eerste boeddhistische tempel van China en heeft een geschiedenis van meer dan 1900 jaar. Op dag acht ga je op ontdekking in de ‘Longmen grotten’. Deze grotten worden samen met de ‘Mogao grotten’ en de ‘Yungang grotten’ beschouwt als de drie beroemdste schatten van stenen inscripties in het land. De dag daarna bezoek je de terracotta fabriek en het terracotta museum in Xi’an. De terracotta paarden en krijgers zijn een van de belangrijkste archeologische vondsten van de 20e eeuw. Je bezoekt tevens de Grote Moskee die in 1985 is toegevoegd aan de UNESCO Erfgoedlijst.

Beijing

De volgende middag breng je een bezoek aan de ‘Xi’an City Wall’, dit is het meest complete deel van de stadsmuur die overgebleven is. Na een heerlijk diner bij ‘Yong Xing Fang Food Street’ slaap je in de trein op weg naar Beijing. In Beijing breng je op dag elf een bezoek aan het ‘Tiananmenplein’ waar je verschillende bezienswaardigheden zoals het nationaal museum van China ziet. De volgende dag ga je op een excursie naar de ‘Great Wall van Badaling’. Ook bezoek je de indrukwekkend ‘Changling Tomb’. Op dag dertien breng je een bezoek aan ‘Temple of Heaven’, ‘De Lama Temple’, het koninklijke park van China, ‘Summer Palace’ en kun je een boottocht maken naar een eilandtempel. De dag hierna kun je zelf indelen maar halverwege de dag wordt je door de transferbus opgehaald en naar de luchthaven van Beijing gebracht. Vanaf hier vlieg je weer terug naar Amsterdam.

Bron: Reisgraag

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen! 

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!