gezicht seksdrift

Creatief borsten showen trend blijft ook in 2017

We weten niet of jij hem al bent tegengekomen op Instagram of Twitter maar de, op creatieve wijze je borsten showen trend, blijft ook in 2017 bestaan. Er is zelfs een nieuwe variant!

Free the nipple

2016 was op sociale media het jaar van #FreeTheNipple (uit protest tegen censuur als vrouw of man je tepels tonen) en de #onefingerchallenge (met één vinger en met behulp van een spiegel zowel je tepels als je intieme delen bedekken).

Higlights…

Ook dit jaar is de combinatie van spiegels en boezems weer voer voor een nieuwe trend. De #highlighterchallenge is geboren. Het concept is vrij simpel: met behulp van het spiegeltje van je highlighter op stiekeme wijze (een deel van) je boezem tonen… En zo zie je maar dat een nieuw jaar niet altijd verandering met zich meebrengt.

 

https://twitter.com/LeHarleyxo/status/715643497399918593

borsten tonen

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!