italiaanse man aanrekkelijk

Cowgirl favoriete seksstandje mannen

Het ‘cowgirl’ standje, waarbij de vrouw bovenop de man zit, is het favoriete standje van mannen. Dat blijkt uit de jaarlijkse seks-enquête van het Amerikaanse tijdschrift Esquire waaraan 522 lezers meewerkten

Favoriete seks standjes van de man

Van de ondervraagden zegt 30 procent dat het ‘cowgirl’ standje hun favoriet is. De traditionele missionaris-houding staat op de tweede plaats met 28 procent van de stemmen en op drie staat ‘op zijn hondjes’, met 26 procent van de stemmen.

De minst populaire standjes zijn seks in de lepeltjes-houding , met 4 procent van de stemmen, en rechtopstaand vrijen, waar slechts 2 procent van de mannen de voorkeur aan geeft. Verder blijkt uit het onderzoek dat 34 procent van de mannen met een vaste relatie regelmatig vreemdgaat.

Zo’n 14 procent van de mannen heeft minstens één keer seks gehad met een andere man en 11 procent van de ondervraagden vindt het gebruik van condooms totaal niet belangrijk.

Bron: Nu.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.