sylvie meis met miljonair

Cougar La Paay vindt relatie Peter Jan Rens een beetje pedofilie

Patricia Paay mag dan zelf een 29-jarige vriend hebben, de relatie tussen de 63-jarige Peter Jan Rens en zijn 20-jarige vriendin Virginia vindt ze niks. ‘Dat vind ik een beetje pedofilie’, zegt La Paay in de radioshow van Q-music-dj’s Mattie en Wietze.

De diva vervolgt: ‘Ik kan me niet voorstellen dat je daar toch een leuke tijd mee kan hebben en mee kan praten. Tenzij hij een beetje kinderlijk is en zij een beetje ouderlijk.’

Patricia was bij Mattie en Wietze te gast voor de promotie van haar nieuwe tv-programma Cougar Love, waarin oudere vrouwen hun relaties met jongere mannen bespreken. Zelf heeft de 64-jarige Paay een relatie met de 29-jarige Nick. ‘We gaan heel leuk met elkaar om.’ De diva ziet het echter voorlopig nog niet zitten om zich te binden. ‘Ik kan ook nog wel leuk uitgaan en iemand versieren als ik dat wil. Ik ga me toch niet binden. Ik ben blij dat ik even kan doen waar ik zin in heb.’

Het nieuwe programma Cougar Love van de 64-jarige presentatrice Patricia Paay kende gisteravond een dramatische start. Slechts 44.000 mensen stemden af op het programma. 44.000 kijkers is zelfs voor de kleine zender TLC laag. Zowel in de Kuip als in de Arena passen meer mensen. In het programma volgt Paay oudere dames die een relatie hebben met jongere mannen.

Bron: AD

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.