condoom abonnement

Condoomabonnement: iedere maand verse rubbers

Waarom kun je wel elke maand scheermesjes of sokken laten bezorgen, maar geen condooms? Een gat in de markt, dacht de 32-jarige Tosca Sel uit Utrecht. Daarom zorgt zij er voortaan voor dat er iedere maand een pakje met verse rubbertjes op je deurmat ligt, zo lezen we in het AD.

Abonnement aantal condooms

Het klinkt zo simpel: je sluit een abonnement af en je ontvangt elke maand het gewenste aantal condooms. Dat scheelt een gênante vertoning aan de kassa bij de drogisterij om de hoek en een lege lade in je nachtkastje. ,,En je hoeft niet meer je kleren aan te schieten om naar de nachtwinkel te rennen als je er toch een nodig hebt”, vertelt Sel, die tot haar grote verbazing ontdekte dat nog niemand in Nederland toegankelijke condoomabonnementen verkoopt.

Tinder vriend

,,Mijn vriend – die ik ontmoette via Tinder – en ik kwamen op dit idee toen wij tijdens een van onze eerste dates geen condooms konden vinden, maar er wel scheermesjes op zijn deurmat lagen. Fuck it, dachten wij toen ‘dat moeten wij ook'”, vertelt ze.

Shaggies

,,Een abonnement op condooms, zodat je niet mis hoeft te grijpen in het heetst van de strijd en safe shagging nog gemakkelijker wordt. We noemen het Shaggies, een afgeleide van het Engelse werkwoord to shag (neuken). We hopen stiekem zelfs dat het een nieuw werkwoord wordt.”

Brievenbus

Nu zijn er wel een paar aanbieders van condoomabonnementen in Nederland, maar dat verloopt volgens de datedeskundige en freelance journaliste allesbehalve probleemloos. ,,Op die websites zijn veel lelijke klachten te lezen. Zo moeten mensen bijvoorbeeld thuis blijven om hun pakketje in ontvangst te nemen of die weer ergens ophalen. Wij gaan de condooms in een doosje verpakken die door de brievenbus past, dan heb je daar geen last meer van.”

Ruim 3000 condooms heeft ze in zakken naast de eetkamertafel klaar staan om verstuurd te worden. ,,Ik denk wel dat er behoefte aan is. Vanaf eind van deze week kunnen mensen een abonnement afsluiten, maar nu al zijn er een heleboel mensen die op de hoogte willen blijven.”

Gênant

Ze vervolgt: ,,Mensen blijven het toch ook gênant vinden om condooms te halen. Ik ben zelf een stoer type en neem vaak geen blad voor de mond, maar ook ik voel me super ongemakkelijk als ik in een winkel de condooms moet aanwijzen die ik wil hebben”, stelt Sel. ,,Wij gaan zorgen voor een goed voorraadbeheer, zodat je altijd wat op voorraad hebt en er geen dingen gebeuren waar je helemaal niet op gerekend hebt. Je regelt het één keer en hoeft er verder niet meer over na te denken.”

10 condooms per maand

Uit haar eigen onderzoek onder studenten en Facebookvrienden blijkt dat tien condooms per maand een gangbaar aantal is. ,,Maar mensen kunnen straks zelf kiezen”, aldus Tosca, die hard moet lachen om het idee dat ze straks aan de keukentafel talloze condooms in doosjes moet stoppen. ,,Straks vul ik romantisch met mijn vriend avondenlang doosjes. Ach, we zetten wat afleveringen van Homeland op en gaan ervoor. Misschien moet ik vast bijbestellen.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.