vrouw en computer

Computer verkozen boven seks

Een op de drie vrouwen is depri na een vrijpartij. Zij heeft na een orgasme last van huilbuien, angst, prikkelbaarheid, onrust en melancholie. Normaal gesproken bezorgt seks het lichaam en de geest een ontspannen gevoel, toch kampte 33 procent van de ondervraagden in een studie al eens met de post-seks blues.

Negatieve gevoelens na seks

Het is een fenomeen wat in de onderzoekswereld bekend is, maar waar de oorzaak in zit dat is nog niet boven water. Veel vrouwen willen er graag meer over weten. “Over het algemeen wordt gedacht dat vrouwen die seksueel misbruikt zijn, hun later seksuele ervaringen daarmee associëren,” was een stelling die onderzocht werd.  Onderzoek toont echter geen verband aan.

Computer verkozen boven seks

Misschien kan het iets te maken hebben met het feit dan voor veel vrouwen andere zaken dan seks belangrijker zijn. Zo kan meer dan 60 procent van de Nederlandse vrouwen niet zonder haar computer. Daarmee is de computer belangrijker dan seks. De computer wordt dus verkozen boven seks. Voor 50 procent van de vrouwen wordt seks toch ook als onmisbaar bestempeld.

Familie, vrienden en partner allerbelangrijkste

Uit een onderzoek dat is uitgevoerd blijkt dat het allerbelangrijkste in het leven van de Nederlandse vrouw haar familie, vrienden en partner is. Na de mensen om haar heen, is de computer haar beste vriend. Zo zegt 63 procent van de ondervraagde vrouwen naast de vrienden en partner de computer op de volgende plek te hebben als meest onmisbaar in haar leven. Het onmisbaar zijn van de computer heeft grote sprongen gemaakt. In 2005 werd soortgelijk onderzoek uitgevoerd en daarin kwam nog naar voren dat ook hobby’s, boeken, muziek luisteren, reizen en vakantie, seks en zelfs de auto belangrijker waren dan haar computer.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!