trouwshow

Computer

‘Het Geheim van een Goed Huwelijk’ heet de trouwshow die in het nieuwe seizoen op de Nederlandse televisie te zien zal zijn. De show zal uitgezonden worden bij SBS 6. Vanaf 10 september, gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij.

Meest bestendig huwelijk

Een door de computer uitgezocht ‘matchend’ koppel, dat elkaar totaal niet kent, en een stel, dat elkaar gewoon ‘in het wild’ leerde kennen, geven elkaar hun JA-woord.

Vervolgens is de centrale vraag in deze trouwshow of het gearrangeerde stel of het verliefde stel de meeste kans heeft op een bestendig huwelijk.

Andere vergelijkbare shows

Ook RTL4 had plannen voor een dergelijk programma, maar geen zin in weer een TV-oorlog.

De Belgen zullen dit najaar op VTM kunnen smullen van ‘Trouwen op het Eerste Gezicht’, naar een Deens format. Een professioneel team kiest daarin ook partners uit die volgens de wetenschap bij elkaar passen. Uiteindelijk ontstaan er 3 ‘paren’ die klaargestoomd worden voor hun grote dag. Scheiden na de trouwdag mag, maar bij voorkeur na een huwelijksreis en een maand samenwonen.

Inschrijven trouwshow SBS?

Kijk dan hier voor meer informatie.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.