Compliment werkt beter voor goed humeur dan seks

Geluk zit in kleine dingen. Een welgemeend compliment doet meer voor het humeur van een vrouw dan seks, shoppen of chocolade, zo blijkt uit een nieuw Engels onderzoek.

Daarnaast zegt 50 procent van de vrouwen dat ze zich veel beter voelt als ze naar de kapper gaat dan als ze een doos chocolade leeg eet. Dat blijkt uit een onderzoek dat de Britse vruchtensap producent Appletiser hield onder 1.056 volwassen vrouwen.

Bijna twee derde van de vrouwen zegt vrolijk te worden door mooi weer en een derde knapt op door een compliment of een lief sms’je, zo meldt de Daily Mail.

Uit het onderzoek komt ook naar voren dat met name eenvoudige dingen goed zijn voor het humeur. Een derde van de vrouwen knapt meer op van een mooie outfit dan door een fikse vrijpartij en 10 procent voelt zich meteen beter als ze hoge hakken aantrekt.

Zelfvertrouwen

Overigens heeft er goed uit willen zien maar weinig met ijdelheid te maken. Ruim 35 procent van de vrouwen zegt make-up en mooie kleding voornamelijk te dragen om zich zelfverzekerder te voelen. Er goed uitzien geeft hen meer zelfvertrouwen dan een promotie op het werk, een workout of een date.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?