bridget jones ondergoed

Comeback van de Bridget Jones onderbroek is een feit

Je had het ongetwijfeld in je stoutste dromen niet kunnen bedenken, maar de ouderwetse oma onderbroek, ja die uit de Bridget Jones film, maakt een heuse comeback. Helemaal terug van weggeweest. Heb jij hem al?

Hype of comfort

Of het nu komt door de opkomt van shows als ‘Grirls’, de huidige norm, de ‘I woke up like this’ hype of een regelrecht verlangen naar comfort, het is een gegeven dat evenals de Birkenstock sandalen, ook de oma onderbroek bezig is aan een heuse comeback.

Onderbroek met meer stof

Volgens The Times was er dit jaar een stijging van maar liefst 17 procent naar de vraag met onderbroeken die wat meer stof bevatten. Ergens tussen al die verdoezelende instagramfilters en onhaalbare stijladviezen gaan we massaal op zoek naar meer ‘echtheid’ in ons leven. En dat hebben we nu kennelijk gevonden in de enige echte oma onderbroek.

bridgetjonesonderbroek

Flubberende onderbroeken

De tijd dat corrigerend ondergoed doet denken aan de grote hobbezakken van oma lijkt gelukkig wel verleden tijd. Shapewear ondergaat een revolutie en is in toenemende mate sexy en sensueel. Geen flubberende onderbroeken die je moet optrekken tot onder je oksels, maar chique broekjes, die er zowaar nog verleidelijk uitzien ook.

bridgetonderbroek

Wel zo handig als je met je date onverwachts in bed beland. Want een ‘Bridget Jones momentje’ daar zitten we natuurlijk niet meer op te wachten. 😉 Dat tijdperk is echt voorbij!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!