bridget jones ondergoed

Comeback van de Bridget Jones onderbroek is een feit

Je had het ongetwijfeld in je stoutste dromen niet kunnen bedenken, maar de ouderwetse oma onderbroek, ja die uit de Bridget Jones film, maakt een heuse comeback. Helemaal terug van weggeweest. Heb jij hem al?

Hype of comfort

Of het nu komt door de opkomt van shows als ‘Grirls’, de huidige norm, de ‘I woke up like this’ hype of een regelrecht verlangen naar comfort, het is een gegeven dat evenals de Birkenstock sandalen, ook de oma onderbroek bezig is aan een heuse comeback.

Onderbroek met meer stof

Volgens The Times was er dit jaar een stijging van maar liefst 17 procent naar de vraag met onderbroeken die wat meer stof bevatten. Ergens tussen al die verdoezelende instagramfilters en onhaalbare stijladviezen gaan we massaal op zoek naar meer ‘echtheid’ in ons leven. En dat hebben we nu kennelijk gevonden in de enige echte oma onderbroek.

bridgetjonesonderbroek

Flubberende onderbroeken

De tijd dat corrigerend ondergoed doet denken aan de grote hobbezakken van oma lijkt gelukkig wel verleden tijd. Shapewear ondergaat een revolutie en is in toenemende mate sexy en sensueel. Geen flubberende onderbroeken die je moet optrekken tot onder je oksels, maar chique broekjes, die er zowaar nog verleidelijk uitzien ook.

bridgetonderbroek

Wel zo handig als je met je date onverwachts in bed beland. Want een ‘Bridget Jones momentje’ daar zitten we natuurlijk niet meer op te wachten. 😉 Dat tijdperk is echt voorbij!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.
onzeker
By Tijmen ·
24 augustus 2021

Verantwoord werken aan jouw onzekerheid

singlesrecepten
By Margret ·
21 augustus 2021

Leer elkaar kennen door voor elkaar te koken

Voor elkaar eten bereiden is een goede manier om zonder gesprekken veel over de ander te weten te komen.
shapeware eerste date
By Moniek ·
18 augustus 2021

Shapewear dragen tijdens een date?

Vrouw verkiest andere lingerie dan haar man, maar hoe zit het eigenlijk met corrigerend ondergoed? Kun je daarmee aankomen tijdens een date?