Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
flirten
28 februari 2018

Combineer flirten en online daten

Wanneer je een nieuwe man wilt leren kennen, kun je dat online gaan proberen. Het blijkt echter dat wanneer je als vrouw weet hoe je een man moet aanspreken en kunt versieren, je een behoorlijke streep voor hebt. Het is zeker niet dat je online daten moet mijden. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Is het geen idee om flirten en online daten te combineren?

Combineer flirten en online daten

Jezelf de vaardigheden van contact maken aanleren, dat is goed voor je zelf vertrouwen. Je leert hierdoor ook beter flirten, omdat je door veel face-to-face contacten leert omgaan met veel verschillende situaties, ook die wel eens ongemakkelijk zijn. Wanneer je enkel nog via online dating contact legt, verlies je bepaalde sociale vaardigheden. Langs beiden wegen met mensen in contact blijven, dat moet je wat op gaan leveren.

Doe online wat zoekwerk

Het is namelijk niet gezegd dat online daten niet goed is. Het kan handig zijn. Stel dat je het zo druk hebt, dat live contact er niet van komt, dan kun je al wel online rond gaan kijken. Het kan ook zijn dat je erg kieskeurig bent en jouw type man niet zomaar in levende lijven tegenkomt, ga dan alvast online op zoek. Wat ook een extra kans is, is dat je gemakkelijk toegang hebt tot aantrekkelijke mannen. Mannen die je normaal niet zomaar aanspreekt of tegenkomt.

Maak keuze in datingsites

Wanneer we het hebben over datingsites, dan zijn er veel soorten en maten. Er zijn datingsites waar je je vrienden niet naar toe zou sturen. Daar moeten jullie dus ook niet op terecht komen. Voordat je je aanmeldt bij een datingsite is het slim goed beslagen ten ijs te komen. Er zijn een aantal criteria die essentieel zijn voor het vinden van de juiste dating site. Meld je zeker niet overal aan. Pak het liever gerichter aan.

Kies de site met je favoriete doelgroep

Bedenk voor jezelf wat je doel is en wat voor soort man je wilt ontmoeten. Wil je een one night stand of een meer vaste relatie? Daarvoor heb je verschillende sites. Wil je een man met spierballen die op de bouw werkt of een man in hogere functie in het bedrijfsleven? Er zijn datingsites voor hoger opgeleiden.

Betaalde datingsite niks mis mee

Het is helemaal niet verkeerd om je aan te melden bij een site waar je een lidmaatschap voor af moet sluiten. Je selecteert hiermee op mannen die bereid zijn om ook te investeren in het vinden van een relatie. Er zijn niet veel verouderde profielen, omdat mensen een betaald lidmaatschap niet zomaar laten verlopen.

Check online ervaringen

Lees je over een site slechte ervaringen die terugkomen, dan ben je in ieder geval gewaarschuwd. Niet alleen door slechte verhalen maar juist ook door positieve ervaringen kun je je keuze in datingsite laten beïnvloeden.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Daten tijdens warm weer? Let op de afknappers!

De kans groot dat de singles nu op het terras of...

Singles nu vaker op vervolgdate

Veel meer dates krijgen een vervolg doordat er vaker echte connecties...

Stop niet met daten – 5 TIPS

Stop niet met daten. De cafés zijn leeg, maar op datingsites...

Zo maak je het beste van daten tijdens ‘social distancing’

Is daten nog wel mogelijk nu we vooral binnen moeten blijven?...

Kwart van alleenwonenden zoekt – juist nu – liefde en verbinding met anderen

Hoe kijken Nederlanders tegen online daten aan nu fysiek afspreken even...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie