Colombiaanse vrouwen zijn het meest sexy

Volgens een onderzoek onder 44.000 Amerikaanse singles zijn Colombiaanse vrouwen de meest sexy vrouwen ter wereld. Nederlandse vrouwen staan op de zesde plaats.

Maar liefst 25 procent van de 13.259 ondervraagde Amerikaanse mannen vindt dat Colombiaanse vrouwen de meest sexy vrouwen ter wereld zijn. Braziliaanse vrouwen eindigden op de tweede plaats en Amerikaanse vrouwen op de derde.

Nederlandse vrouwen staan, wat Amerikaanse mannen betreft, op de zesde plaats, na vrouwen uit Spanje en Rusland. Dat alles blijkt uit een onderzoek dat werd gehouden door de website MissTravel.com. De top tien bestaat verder uit vrouwen uit Frankrijk, Bulgarije, Zweden en Italië.

Britse mannen
Amerikaanse vrouwen geven de voorkeur aan Britse mannen, die 20 procent van de stemmen kregen. Ierse en Braziliaanse mannen eindigden op de tweede en derde plaats, gevolgd door de Zweden en de Amerikanen. In de top tien staan verder Spanjaarden, Schotten, Fransen, Grieken en Puerto Ricanen. Nederlandse mannen komen in het rijtje niet voor. Voor het onderzoek werden 30.741 Amerikaanse vrouwen ondervraagd, zo meldt ABC News.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!