verliefd stel

Clubeigenaar Momo nieuwe liefde van Sylvie Meis

Sylvie Meis is weer gelukkig in de liefde. Althans dat beweren verschillende Zwitserse media. De Zwitser Maurice Mobetie, ook wel Momo genoemd, zou de gelukkige zijn die haar hart heeft veroverd.

Innig

Onlangs vloog Momo samen met Sylvie terug van Hamburg naar Zurich en gingen ze naar zijn Club Flamingo met vrienden. Op de foto’s die daar genomen zijn zitten de twee innig bij elkaar. Ook de profielfoto van Momo op Whatsapp laat zien hoe hij Sylvie innig in zijn armen houdt.

Knuffelen

Zondag werden ze gespot in het Hilton hotel waar de tortelduifjes een aantal uren samen aan het lunchen waren en vooral van elkaar genoten. “Ze hadden het bijzonder gezellig samen”, vertelt een ooggetuige aan het Zwitserse blad Blick. “Het was duidelijk dat ze een stel zijn. Ze konden hun handen niet van elkaar afhouden en knuffelden erop los.” Sylvie kon het volgens deze ooggetuige ook erg goed vinden met de zoon van Momo. “Ze heeft de hele tijd met hem gespeeld.”

Vraagtekens

De clubeigenaar zou zaterdagochtend op reis zijn gegaan vanuit Hamburg naar Zürich, maar op Facebook schrijft hij dat hij woensdag al vertrok. Daarnaast was Sylvie vrijdagavond nog in Keulen voor de opnames van het programma Let’s Dance en dus niet in Hamburg. Dat roept enige vraagtekens op. Toch spreken de foto’s boekdelen volgens de bronnen.

Momo 

Momo is clubeigenaar van Club Flamingo. Sylvie is al vaker in zijn club geweest. In oktober 2014 was zij daar voor de Pink Ribbon Night.
In interviews heeft Momo verteld bevriend te zijn met onder andere Justin Timberlake, 50 Cent en Akon. Zijn droomvrouw zou een dame zijn in het dagelijks leven en een freak in bed. Nou Sylvie… succes!

Relaties Sylvie Meis

Sylvie Meis zat sinds haar scheiding van Rafael niet stil op liefdesgebied. Ze had een korte relatie met een Duitse danser, een Nederlandse piloot, de Fransman Guillaume Zarka en in september leek ze het hart van de Spaanse graaf Luis Medina Y Abascal te hebben veroverd. De laatste relatie die Sylvie had, was met Samuel Deutsch. Die relatie bevestigde zij in oktober 2014, maar is sinds januari dit jaar voorbij.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!