verliefd stel

Clubeigenaar Momo nieuwe liefde van Sylvie Meis

Sylvie Meis is weer gelukkig in de liefde. Althans dat beweren verschillende Zwitserse media. De Zwitser Maurice Mobetie, ook wel Momo genoemd, zou de gelukkige zijn die haar hart heeft veroverd.

Innig

Onlangs vloog Momo samen met Sylvie terug van Hamburg naar Zurich en gingen ze naar zijn Club Flamingo met vrienden. Op de foto’s die daar genomen zijn zitten de twee innig bij elkaar. Ook de profielfoto van Momo op Whatsapp laat zien hoe hij Sylvie innig in zijn armen houdt.

Knuffelen

Zondag werden ze gespot in het Hilton hotel waar de tortelduifjes een aantal uren samen aan het lunchen waren en vooral van elkaar genoten. “Ze hadden het bijzonder gezellig samen”, vertelt een ooggetuige aan het Zwitserse blad Blick. “Het was duidelijk dat ze een stel zijn. Ze konden hun handen niet van elkaar afhouden en knuffelden erop los.” Sylvie kon het volgens deze ooggetuige ook erg goed vinden met de zoon van Momo. “Ze heeft de hele tijd met hem gespeeld.”

Vraagtekens

De clubeigenaar zou zaterdagochtend op reis zijn gegaan vanuit Hamburg naar Zürich, maar op Facebook schrijft hij dat hij woensdag al vertrok. Daarnaast was Sylvie vrijdagavond nog in Keulen voor de opnames van het programma Let’s Dance en dus niet in Hamburg. Dat roept enige vraagtekens op. Toch spreken de foto’s boekdelen volgens de bronnen.

Momo 

Momo is clubeigenaar van Club Flamingo. Sylvie is al vaker in zijn club geweest. In oktober 2014 was zij daar voor de Pink Ribbon Night.
In interviews heeft Momo verteld bevriend te zijn met onder andere Justin Timberlake, 50 Cent en Akon. Zijn droomvrouw zou een dame zijn in het dagelijks leven en een freak in bed. Nou Sylvie… succes!

Relaties Sylvie Meis

Sylvie Meis zat sinds haar scheiding van Rafael niet stil op liefdesgebied. Ze had een korte relatie met een Duitse danser, een Nederlandse piloot, de Fransman Guillaume Zarka en in september leek ze het hart van de Spaanse graaf Luis Medina Y Abascal te hebben veroverd. De laatste relatie die Sylvie had, was met Samuel Deutsch. Die relatie bevestigde zij in oktober 2014, maar is sinds januari dit jaar voorbij.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

snacken na stappen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Snack attack? Dit zegt het over jouw karakter

Wist je dat jouw eetpatronen iets zeggen over jouw persoonlijkheid en karakter? Nou, wij ook niet maar misschien dat je na het lezen van deze voorbeelden jezelf er ook helemaal in herkent!
aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.