Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
datingsite
14 maart 2018

Clichés om te mijden in profiel op datingsite

Je wilt als single gebruik gaan maken van datingsites, maar bent nog een beetje huiverig wat erop te zetten. Wanneer je er niks op zet, kun je het beter helemaal laten, want dan komen ze niks van je te weten. Het profiel moet je gewoon naar je eigen goede gevoel invullen. Later kun je dat altijd nog aanpassen. Er zijn echter clichés, die je in profielteksten beter kunt vermijden. 

Clichés om te mijden in profiel op datingsite

Wanneer je vrij blanco het datinggebeuren ingaat dan snappen wij dat je wat angstig bent, je zelf te veel bloot te geven. Letterlijk en figuurlijk moet je dat ook niet doen. Maar je moet toch op enige manier laten zien wie je bent en waar jij naar op zoek bent. Want dat je op zoek bent is duidelijk, anders ga je niet naar een datingsite.

1. Niet echt op zoek

Zeggen dat je niet echt op zoek bent is dan ook een van de cliches, die je niet moet zeggen. Je bent gewoon op zoek. Dus zo’n opmerking is ongeloofwaardig. Zeker gezien de inspanningen die je al genomen hebt het profiel goed in te vullen.

2. Iets over jezelf  vertellen

Natuurlijk is het moeilijk om te schrijven hoe leuk en lief en sportief en charmant je bent, allemaal kenmerken die er aan hadden kunnen bijdragen dat je niet meer zoekende bent. Schrijf wat je kwijt wilt over jezelf zonder te zeggen dat dit moeilijk is.

3. Ik houd niet van wandelen

Stel dat je zou zeggen dat je niet van wandelen houdt, dan ben je echt een uitzondering. De meesten schrijven namelijk dat ze daar wel van houden. Dan val je niet op. Wel wanneer je zegt wat je absoluut niet wilt en wanneer je niet  iedereen naar de mond praat en schrijft.

4. Ben niet voorspelbaar

Uit eten gaan leuk vinden. Hoe voorspelbaar is dat? Dit soort opmerkingen hoeven niet in een profiel te staan. Zorg dat je meer opvalt door ander soort hobby’s of werkzaamheden.

5. Mijd het woord spontaan

Wil je origineel zijn op datingsites in je profiel, zeg dan nooit het woord spontaan. Je kunt je niet voorstellen hoeven mensen menen spontaan te zijn. Laat het maar gewoon aan iemand zien in je eerste afspraak dat je spontaan uit de hoek kunt komen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Winterwandelen steeds populairder

Ongeveer 1 miljoen Nederlanders gaan jaarlijks op wintersport. En hoewel het...

Drie alternatieven voor Tinder dating

Ben je wel een beetje klaar met Tinder en wordt het...

Vijf tips voor meer date succes in 2020

In januari daten veel singles er lustig op los! Het nieuwe...

Datingpiek in januari: 76% meer singles maken datingprofiel aan

Move over Blue Monday, Love Sunday staat voor de deur!

Online dating: de minste nepaccounts en privacy zorgen heb je hier!

Welke datingsites of -apps zijn het meest populair en waar maken...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie