datingsite

Clichés om te mijden in profiel op datingsite

Je wilt als single gebruik gaan maken van datingsites, maar bent nog een beetje huiverig wat erop te zetten. Wanneer je er niks op zet, kun je het beter helemaal laten, want dan komen ze niks van je te weten. Het profiel moet je gewoon naar je eigen goede gevoel invullen. Later kun je dat altijd nog aanpassen. Er zijn echter clichés, die je in profielteksten beter kunt vermijden. 

Clichés om te mijden in profiel op datingsite

Wanneer je vrij blanco het datinggebeuren ingaat dan snappen wij dat je wat angstig bent, je zelf te veel bloot te geven. Letterlijk en figuurlijk moet je dat ook niet doen. Maar je moet toch op enige manier laten zien wie je bent en waar jij naar op zoek bent. Want dat je op zoek bent is duidelijk, anders ga je niet naar een datingsite.

1. Niet echt op zoek

Zeggen dat je niet echt op zoek bent is dan ook een van de cliches, die je niet moet zeggen. Je bent gewoon op zoek. Dus zo’n opmerking is ongeloofwaardig. Zeker gezien de inspanningen die je al genomen hebt het profiel goed in te vullen.

2. Iets over jezelf  vertellen

Natuurlijk is het moeilijk om te schrijven hoe leuk en lief en sportief en charmant je bent, allemaal kenmerken die er aan hadden kunnen bijdragen dat je niet meer zoekende bent. Schrijf wat je kwijt wilt over jezelf zonder te zeggen dat dit moeilijk is.

3. Ik houd niet van wandelen

Stel dat je zou zeggen dat je niet van wandelen houdt, dan ben je echt een uitzondering. De meesten schrijven namelijk dat ze daar wel van houden. Dan val je niet op. Wel wanneer je zegt wat je absoluut niet wilt en wanneer je niet  iedereen naar de mond praat en schrijft.

4. Ben niet voorspelbaar

Uit eten gaan leuk vinden. Hoe voorspelbaar is dat? Dit soort opmerkingen hoeven niet in een profiel te staan. Zorg dat je meer opvalt door ander soort hobby’s of werkzaamheden.

5. Mijd het woord spontaan

Wil je origineel zijn op datingsites in je profiel, zeg dan nooit het woord spontaan. Je kunt je niet voorstellen hoeven mensen menen spontaan te zijn. Laat het maar gewoon aan iemand zien in je eerste afspraak dat je spontaan uit de hoek kunt komen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam