Christelijke studenten hebben spijt van seks

Een overgroot deel van de christelijke studenten in Nederland vindt dat seks voor het huwelijk niet mag, zo blijkt uit onderzoek van het Nederlands Dagblad. Daaruit blijkt ook dat één op de drie christelijke studentes de pil gebruikt.

De krant enquêteerde 1600 studenten die lid zijn van een christelijke studentenvereniging of die een opleiding volgen aan de Christelijke Hogeschool Ede, de Gereformeerde Hogeschool of Driestar Educatief. Van de respondenten is 25 procent man en 75 procent vrouw.

30 procent van de christelijke studenten heeft geen bezwaar tegen seks voor het huwelijk, maar geeft daarbij wel aan dat God seksualiteit voor één persoon in je leven heeft bedoeld.

Een deel van de studenten dat aangeeft dat seks voor het huwelijk niet mag, heeft toch al eens met iemand het bed gedeeld. Een meerderheid daarvan heeft later spijt.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?