vreemdgaan relatie

Chemie onder de lakens krijg je zo

Een goed seksleven. Je kan het je als single wellicht even niet voor de geest halen, maar wat nu niet is kan nog komen! Eenmaal weer in een relatie kan het zijn dat de sleur na een tijdje weer toeslaat. Hoe je die kunt voorkomen? Dit is het recept voor spetterende chemie onder lakens!

Weg met koude voeten

Koude voeten blijken een enorme boosdoener te zijn als het gaat om seks. Uit een onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen werd namelijk duidelijk dat veel vrouwen zich door hun koude voeten oncomfortabel voelen. Dit gevoel verdween nadat ze sokken aangetrokken hadden en het percentage vrouwen dat een orgasme kreeg, steeg van 50 naar 80 procent! Voortaan toch maar je geitenwollensokken aanhouden in bed.

Deel je fantasieën

Deel jij je sexy fantasieën met je partner? Zo niet, dan raden we je aan om dit zeker te doen. Uit onderzoek van Chapman University, kwam naar voren dat regelmatig seks hebben, klaarkomen en nieuwe dingen proberen een flinke boost geeft aan je seksleven. Spreek jullie geheime fantasieën uit en wakker die vlam maar aan.

Verdeel de huishoudelijke taken

Een onderzoek in de Journal of Family Psychology toont aan dat een eerlijke verdeling in het huishouden leidt tot een succesvol seksleven. Kijk, daar worden we blij van. Voortaan heb je dus het perfecte argument om je partner de afwas te laten doen. Overigens doet het er niet toe of de taken daadwerkelijk 50/50 verdeeld zijn. Het gaat erom dat je het gevoel hebt dat de taken eerlijk verdeeld zijn.

Blij met je lijf

Stellen die goed in hun vel zitten, beleven meer pret onder de lakens. Dat toont een onderzoek van de Universiteit van Texas aan. We kunnen ons hier goed in vinden, want onzekerheid tijdens de seks kan best een mood killer zijn. Als je tijdens de seks alleen maar klaagt over je buik, dan weerhoudt dit je van 100% genieten. Zonde en nergens voor nodig!

Bron: Womens Health / JAN

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.