vreemdgaan relatie
22 April 2018

Chemie onder de lakens krijg je zo

Een goed seksleven. Je kan het je als single wellicht even niet voor de geest halen, maar wat nu niet is kan nog komen! Eenmaal weer in een relatie kan het zijn dat de sleur na een tijdje weer toeslaat. Hoe je die kunt voorkomen? Dit is het recept voor spetterende chemie onder lakens!

Weg met koude voeten

Koude voeten blijken een enorme boosdoener te zijn als het gaat om seks. Uit een onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen werd namelijk duidelijk dat veel vrouwen zich door hun koude voeten oncomfortabel voelen. Dit gevoel verdween nadat ze sokken aangetrokken hadden en het percentage vrouwen dat een orgasme kreeg, steeg van 50 naar 80 procent! Voortaan toch maar je geitenwollensokken aanhouden in bed.

Deel je fantasieën

Deel jij je sexy fantasieën met je partner? Zo niet, dan raden we je aan om dit zeker te doen. Uit onderzoek van Chapman University, kwam naar voren dat regelmatig seks hebben, klaarkomen en nieuwe dingen proberen een flinke boost geeft aan je seksleven. Spreek jullie geheime fantasieën uit en wakker die vlam maar aan.

Verdeel de huishoudelijke taken

Een onderzoek in de Journal of Family Psychology toont aan dat een eerlijke verdeling in het huishouden leidt tot een succesvol seksleven. Kijk, daar worden we blij van. Voortaan heb je dus het perfecte argument om je partner de afwas te laten doen. Overigens doet het er niet toe of de taken daadwerkelijk 50/50 verdeeld zijn. Het gaat erom dat je het gevoel hebt dat de taken eerlijk verdeeld zijn.

Blij met je lijf

Stellen die goed in hun vel zitten, beleven meer pret onder de lakens. Dat toont een onderzoek van de Universiteit van Texas aan. We kunnen ons hier goed in vinden, want onzekerheid tijdens de seks kan best een mood killer zijn. Als je tijdens de seks alleen maar klaagt over je buik, dan weerhoudt dit je van 100% genieten. Zonde en nergens voor nodig!

Bron: Womens Health / JAN

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

6 manieren om je seksleven te stimuleren

Jouw seksleven een boost geven? Zo doe je dat Wil je...

Kwart van de vrouwen geniet zelden van seks

Bijna een kwart (23%) van de vrouwen geniet zelden van seks...

Hoe liefde en seks veranderen door technologie

Ook seks en intimiteit zullen diep worden beïnvloed door technologie.

5 mythes over seks bij 50-plussers

Is het echt zo dat je dan geen zin meer hebt...

Date-en seksgedrag veranderd door corona

Volgens een groot onderzoek van kenniscentrum Rutgers en Soa Aids Nederland...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie