single blij met feestdagen

Champagnebar in Amsterdam

Champagneliefhebbers opgelet: in Amsterdam opent een heuse champagnebar haar deuren. Het is een concept dat is overgewaaid uit Barcelona.

Spaanse zaak

Five Brothers Fat is de naam van de zaak die zich gaat vestigen aan de De Clercqstraat in Amsterdam-West. Op de kaart staan champagne, cava en cocktails. De ster van de show is de beroemde cava van de Barcelonese champagneria Can Paixano, die de naam van de Spaanse zaak draagt.

champagne bar amsterdam

Eating is cheating, maar mocht je toch een hapje willen eten: dat kan. Op het menu van Five Brothers Fat staan Spaanse tussengerechten, zodat je niet op een lege maag hoeft te borrelen. De eerste echte Amsterdamse champagneria opent ergens in juli haar deuren aan de De Clercqstraat. 

Enne.. mocht je thuis een super voordelige maar uitstekende fles bubbels willen schenken? Dan ben je volgens dit nieuwsbericht bij de Lidl aan een uitstekend adres!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.