Catherine lanceert online lifestyle magazine: Catherine.nl

Onder toeziend oog van vrienden, bekenden en de pers liet Catherine Keyl vanmiddag de champagnekurken knallen tijdens de lancering van haar gloednieuwe online magazine: Catherine.nl. Het magazine informeert zowel mannen als vrouwen over gezondheid, relaties, geld, eten, wonen en vrije tijd. Catherine.nl is het eerste echte “personality-portal” en is gericht op Nederlanders en Belgen die zich aangesproken voelen door de manier waarop Catherine de actualiteit en de achtergronden, maar ook het leven van alledag benadert en bespreekt.

Naast het schrijven van columns zal onze Nederlandse Oprah Winfrey zich ook bezig gaan houden met Catherine’s boekenclub. Met haar boekenselectie hoopt ze mensen vaker aan het lezen te krijgen en ze hier ook meer plezier aan te laten beleven door ze via de website met elkaar van gedachten te laten wisselen. Ook biedt het internetmagazine mogelijkheden om nieuwe vriendschappen aan te knopen met mensen die er eenzelfde levensvisie op na houden.

Catherine zelf over de website: “Het komt er eigenlijk op neer dat ik het heerlijk zou vinden als u zich na het bezoeken van deze site prettiger voelt. Daar gaat het mij om. Of u nu ziet dat de problemen die u met uw kinderen heeft eigenlijk heel gewoon zijn, of dat u een goed advies krijgt om uw geld te beleggen, dat u eindelijk weet wat u met die oude zwarte jurk moet doen, of een tip krijgt voor een lekker en goedkoop eetadresje, in principe vindt u alle antwoorden op deze site. We willen ook graag met u praten over de dingen die in het nieuws gebeuren en ik zou het geweldig vinden als u wilt mee discussiëren.”

Catherine runt haar online magazine niet alleen. Voor de inhoud van de site heeft ze van deskundigen aangetrokken die haar lezerspubliek op professionele wijze informeren over tal van zaken. Zo bericht Marc van der Linden over royalty, Mari van der Ven over make-up en mode,  Margriet Vonk over spiritualiteit en is Yneke Vocking als voedingsexpert verantwoordelijk voor de publicaties over gezond eten en leven. Ook Singlessite.nl levert in de rubriek relaties een passende bijdrage in de vorm van interessante tips en artikelen.

Catherine Keyl tot slot over haar nieuwe initiatief: “Mijn droom is eigenlijk dat er een Catherine-club komt van mensen die positief in het leven staan, maar ook zo hun problemen hebben af en toe, en dan gewoon te rade gaan bij mensen die daar ervaring mee hebben. En met z’n allen kunnen we dan genieten van de dingen die het leven prettig maken: lekker eten, leuke kleren, fijne weekendjes weg. Want het mag dan misschien wel wat minder worden allemaal, voorlopig hebben de meesten van ons geen klagen. Gezeurd wordt er al genoeg, we gaan gewoon het leven leuker maken.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!