Carrièrevrouw beter in bed dan huisvrouw

Onderzoek van Date.com wijst uit dat single mannen gek zijn op machtige vrouwen en dat single vrouwen liever thuis zitten dan in de boardroom. Verder zouden vooral carrièrevrouwen beter zijn in bed en willen alle mannen toch het liefst een vrouw die haar mannetje kan staan.

Beter in bed
De deelnemers aan het onderzoek bestonden uit zowel mannelijke en vrouwelijke carrière tijgers (88,9%) en thuisblijfmoeders (14,3%). Aan de mannen werd de vraag voorgelegd: wie is er volgens jou beter in bed: de vrouw die werkzaam is in het bedrijfsleven of de thuisblijfmoeder annex huisvrouw? Ruim 95 procent meent dat de carrièrevrouw beter is in bed, omdat ze plezier heeft in haar werk, wat zich vertaalt naar de activiteiten tussen de lakens. Slechts 5 procent meent dat de thuisblijfmoeder beter is, omdat ze haar rol vervullend vindt. Dit (huiselijk gevoel) vertaalt zich volgens hen naar meer ‘gezelligheid’ in bed.

Status
Aan de mannen werd verder gevraagd wat ze er van vinden m een relatie te hebben met een vrouw die een hoger status heeft dan hijzelf.  Zo’n 85 procent geeft aan trots te zullen zijn om een relatie te hebben met een vrouw die een hogere status heeft, terwijl 10 procent het niet ziet zitten, omdat ze zichzelf ‘ontmand’ zouden voelen.

Meer centen
En wat vinden de heren ervan om een relatie te hebben met een vrouw die succesvoller is op financieel gebied? De Amerikaanse man is blijkbaar nog niet zo geëmancipeerd want geen enkele deelnemer zou willen daten met een vrouw die meer geld verdient dan hij. Ze zijn massaal voor een vrouw die onafhankelijk is want “het is mooi om een gelijkwaardige relatie te hebben”aldus de mannen.

Meer uitkomsten en cijfers over wat de vrouwen willen lees je op: Carriere Blog

Ook kun je anoniem deelnemen aan ons onderzoek over sexy huismannen..
 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?