Caroline Tensen volgt vrijgezellen in ‘De 100: Singles’

Caroline Tensen volgt vrijgezellen in de nieuwe tiendelige NCRV-serie ‘De 100: Singles’. Hier zijn portretten te zien van verstokte vrijgezellen, einzelgängers en happy singles van alle leeftijden. Luister mee naar persoonlijke verhalen van weduwnaars, mensen die dagelijks online zijn op datingsites, maar ook mensen die nog nooit een date hebben gehad. 100 bijzondere mensen met één gemeenschappelijke deler: het ontbreken van een vaste partner.

In Nederland wonen zo’n 2,5 miljoen alleenstaande mannen en vrouwen. In De 100: Singles leren we een aantal van deze mensen kennen en leven we mee met de vlinders in hun buik, teleurstellingen en nieuwe liefdes. Is het leven echt zo spannend en sexy als veel series ons laten geloven? Hoe geven ze invulling aan hun vrijgezellenbestaan? En zijn ze tevreden met hun leven zonder partner? 

Kijken? Donderdag 13 november 2008 om 21.25 uur op Nederland 1. 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten