vind je liefde met valentijn

Carice van Houten verliefd op Kees van Nieuwkerk

Volgens weekblad Weekend is Carice van Houten weer aan de man. Ze zou al enige maanden een relatie hebben met niemand minder dan de zoon van DWDD presentator Matthijs van Nieuwkerk, Kees.

De 37-jarige actrice zette vorig jaar een punt achter haar relatie met een piloot en kort daarna liet ze haar oog vallen op de 25-jarige Van Nieuwkerk. De laatste maanden zou er ‘iets moois zijn opgebloeid’. Tegenover vrienden doen de twee volgens het weekblad niet meer geheimzinnig over de liefde die tussen hen is opgebloeid.

De manager van Van Houten wil niets loslaten over het liefdesleven van de filmster. De filmmaker zit bij hetzelfde management als Van Houten. Van Houten was na haar rol in Zwartboek een aantal jaar samen met haar veertien jaar oudere Duitse tegenspeler Sebastian Koch.

Bron: Weekend

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!