vriendinnen

Cameron Diaz komt op voor single vrouwen

Wie de vooroordelen tegenover single vrouwen meer dan moe is, kan haar oor eens te luisteren leggen bij Cameron Diaz. In een interview met magazine Self geeft ze haar ongezouten mening over de stelling dat veel single dames gewoon niet in staat zijn “een man aan zich te binden”.

Altijd haar fout

“Als een relatie faalt, is het voor de buitenwereld bijna altijd automatisch de vrouw die er maar niet in slaagt om haar man tevreden te houden, niet het feit dat de man in kwestie vreemdging. Het zal bijna altijd haar fout zijn.”

Ik gedraag me ongepast

“Ook ik krijg dat als vrijgezel vaak om de oren geslingerd. In de boekjes staat dan dat ik mij ongepast gedraag tegenover mannen. Hoewel ik mij van die onzin weinig aantrek, kan ik het nooit helemaal negeren. Toch laat ik het los, want veel kan ik er niet aan doen”, getuigt de actrice.

Frustrerend
Met deze stelling slaat Diaz, althans volgens de Huffington Post, de nagel op de kop. “Ze legt de frustrerende waarheid van de weerspiegeling van single vrouwen in de mainstream media bloot: de veronderstelling dat geen enkele vrouw bewust zou kiezen om alleen door het leven te gaan of dat we zelf de schuldige zouden zijn als mannen scheef schaatsen, omdat we er ons niet voldoende aan zouden vastklampen”, klinkt het betoog.

Bron: HLN

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.