seks vragen

Caluclator berekent aantal seksuele aanrakingen

Enig idee met hoeveel seksuele partners jij in aanraking bent geweest? Een nieuwe online calculator zorgt voor ongerustheid. Volgens het ding komt iedereen die seks heeft gehad met 4 verschillende partners daardoor met meer dan 1 miljoen anderen in (intieme) aanraking. Huh?!

Volgens website “Sex Degrees of Separation”, ontworpen door Lloyds Pharmacy, komen we allemaal met heel wat meer seksuele partners in aanraking dan we zelf in de gaten hebben. Zij namen de Six Degrees of Separation-theorie (het feit dat iedereen door slechts zes connecties van elkaar gescheiden wordt), en pasten hem toe op ons seksleven.

Bedpartner

De website vraagt naar je aantal bedpartners, hun geslacht en hun leeftijd. Vervolgens krijg je het aantal indirecte seksuele contacten waarmee je in aanraking kwam voor ogen, en dat getal is ronduit choquerend.

 

seksuele aanrakingen calculator

Seks calculator

“Deze calculator is geen diagnostische tool”, klinkt het bij Lloyds Pharmacy. “Maar we willen mensen er wel op wijzen hoe groot je kans is om een SOA op te lopen. Bovendien wordt je kans alleen maar groter met elke nieuwe sekspartner die je tegenkomt. Je moet je namelijk net alleen zorgen maken over je wederhelft, maar ook over diens exen enzovoort enzoverder. Het is dus uitermate belangrijk om een voorbehoedsmiddel te gebruiken.” Wij zijn bij deze volledig overtuigd. Zelf de test doen?

Dat kan via deze link

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.