dieet tips festival

Calorieën verbranden op een festival

Nu de lente zich toch echt steeds vaker laat zien beginnen bij jou de festivalkriebels ook vast te borrelen! Fijn vooruitzicht dat het seizoen weer aanbreekt en we hier en daar een feestje kunnen meepakken.

Calorieën verbranden

En het beste nieuws van allemaal: we blijken meer calorieën te verbranden tijdens zo’n feestje dan je denkt. Je loopt namelijk bijna acht kilometer per dag en danst heel wat af. Met een uurtje crazy twerken verbrand je bijvoorbeeld al zo’n 390 calorieën!

Filmpje

Hartstikke leuk om te weten natuurlijk, maar laten we vooral niet vergeten dat er ook wat drankjes en snacks ingaan op zo’n dag. Afijn, in dit filmpje worden alle activiteiten die wél vet voor de zon doen verdwijnen tijdens een muziekfestival op een rijtje gezet. Have fun!

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.