solo reizen introverte mensen

Bucketlist voor singles

Iedereen heeft wel plekken op de wereld waar hij zo zij ooit nog graag naar toe zou willen. Of  dingen die je eens in je leven wilt doen. Als single kom je daar misschien wel eerder dan je had gedacht! Misschien wilde je ex nooit ver op reis of niet naar de steden die jij graag wilde bezoeken, dus dan is deze fase in je leven een uitgelezen kans.

Bucketlist is schoon schip

Een bucketlist wordt doorgaans in verband gebracht wanneer iemand weet dat hij of zij niet zo lang meer te leven heeft. Er wordt een lijstje gemaakt met dingen die men nog wil doen voordat het einde daar is. Maar dat hoeft natuurlijk niet de enige reden te zijn om een bucketlist te maken! Als je net uit een relatie komt dan kan het verfrissend werken om je eigen bucketlist op te stellen. Gewoon pen en papier pakken en opschrijven! Plak hem op de koelkast, op de wc of boven je bed en maak plannen. Dromen is leuk, doen is nog leuker!

Grenzeloos reizen

Ben je een fervent reiziger, dan ligt de wereld aan je voeten. Ook al heb je niet zo’n groot budget, het kan heel bevredigend zijn om te sparen voor die ene speciale bestemming op jouw bucketlist. Je kunt ook onderzoeken of er mensen zijn die je willen sponsoren, of als je je leven drastisch wilt omgooien en in een ander land wilt gaan wonen de mogelijkheden van crowdfunding verkennen. Elke mens heeft zo zijn eigen dromen, van een parachutesprong maken tot overnachten bij de Aboriginals.

Dromen

Of je nu 1 lange bucketlist of een paar korte maakt, het gaat om het idee dat je niet vergeet waar je van droomt en probeert deze dromen waar te maken. Daar word je beslist een gelukkiger mens van. Want als je je bewust bent van jouw doelen en dromen dan geniet je er des te meer van als je deze weet te bewerkstelligen. Lekker aan de slag dus met die bucketlist! Jouw top vijf delen met anderen? Reageer dan onderaan dit bericht.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!