solo reizen introverte mensen

Bucketlist voor singles

Iedereen heeft wel plekken op de wereld waar hij zo zij ooit nog graag naar toe zou willen. Of  dingen die je eens in je leven wilt doen. Als single kom je daar misschien wel eerder dan je had gedacht! Misschien wilde je ex nooit ver op reis of niet naar de steden die jij graag wilde bezoeken, dus dan is deze fase in je leven een uitgelezen kans.

Bucketlist is schoon schip

Een bucketlist wordt doorgaans in verband gebracht wanneer iemand weet dat hij of zij niet zo lang meer te leven heeft. Er wordt een lijstje gemaakt met dingen die men nog wil doen voordat het einde daar is. Maar dat hoeft natuurlijk niet de enige reden te zijn om een bucketlist te maken! Als je net uit een relatie komt dan kan het verfrissend werken om je eigen bucketlist op te stellen. Gewoon pen en papier pakken en opschrijven! Plak hem op de koelkast, op de wc of boven je bed en maak plannen. Dromen is leuk, doen is nog leuker!

Grenzeloos reizen

Ben je een fervent reiziger, dan ligt de wereld aan je voeten. Ook al heb je niet zo’n groot budget, het kan heel bevredigend zijn om te sparen voor die ene speciale bestemming op jouw bucketlist. Je kunt ook onderzoeken of er mensen zijn die je willen sponsoren, of als je je leven drastisch wilt omgooien en in een ander land wilt gaan wonen de mogelijkheden van crowdfunding verkennen. Elke mens heeft zo zijn eigen dromen, van een parachutesprong maken tot overnachten bij de Aboriginals.

Dromen

Of je nu 1 lange bucketlist of een paar korte maakt, het gaat om het idee dat je niet vergeet waar je van droomt en probeert deze dromen waar te maken. Daar word je beslist een gelukkiger mens van. Want als je je bewust bent van jouw doelen en dromen dan geniet je er des te meer van als je deze weet te bewerkstelligen. Lekker aan de slag dus met die bucketlist! Jouw top vijf delen met anderen? Reageer dan onderaan dit bericht.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen! 

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!