Rio de Janeiro groepsreis

Bruisend Rio de Janeiro voor een feest en relaxvakantie

Op zoek naar een vakantiebestemming om te feesten én te relaxen? Denk dan eens aan Rio de Janeiro! Een miljoenenstad met mooie stranden, kleurrijke wijken en boordevol bezienswaardigheden. Feesten en relaxen doe je in deze fijne Braziliaanse stad.

Favela’s?

Ooit was Rio de Janeiro de hoofdstad van Brazilië, maar de stad heeft het stokje in 1960 over moeten dragen aan de stad Brasilia. Het verschil tussen arm en rijk in Rio is groot. Terwijl de wolkenkrabbers de grond uit blijven rijzen, wonen er nog steeds miljoenen mensen in de zogeheten favela’s, de sloppenwijken. Wil je een kijkje nemen in de favela’s? Doe dit niet alleen, maar ga met een gids.

Stranden

Copacabana is misschien wel de bekendste wijk van Brazilië, vol luxe hotels, trendy restaurants én natuurlijk het populaire, vier kilometer lange strand. Ook het strand van Ipanema doet het goed onder strandliefhebbers en is misschien wel mooier dan het strand van Copacabana. Dit is vooral een chic strand waar het draait om zien en gezien worden. De hotels, restaurants en clubs zijn eveneens trendy en luxe.

Eten & drinken

In Rio de Janeiro barst het van de clubs, restaurants en gezellige barretjes. Vooral in Copacabana en Ipanema kun je goed terecht bij restaurants. In Santa Teresa en Botafogo vind je de meer alternatievere tentjes en de wijk Lapa is hét uitgaansgebied voor de jeugd.

Suikerbroodberg

De suikerbroodberg is maar liefst 396 meter hoog en te bereiken met een kabelbaan. Deze is 1.400 meter lang en kan 75 passagiers tegelijk vervoeren. Dit is absoluut een aanrader om te doen, want het uitzicht is fantastisch.

Singlereizen Rio de Janeiro

Zie je jezelf al vakantie vieren in deze prachtige stad? De volgende reisorganisaties brengen jou én andere leuke singles met dezelfde vakantie-interesse er naar toe! Shoestring & Djoser

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!