Britten onder het mes na scheiding

Volgens cijfers van een grote Britse cosmetische kliniek kiezen steeds meer gescheiden mannen en vrouwen voor een cosmetische ingreep vlak na de breuk. Ze willen vaak wraak op hun ex en vrouwen willen hun lichaam van voor zij kinderen kregen terug.

Meer dan een kwart van de patiënten van de Transform Cosmetic Surgery Group was een pas gescheiden vrouw, oplopend tot 62 procent per jaar, onthult de organisatie.

Daarnaast was 11 procent van de patiënten een pas gescheiden man, met de mannelijke boobjob, een neuscorrectie of botoxbehandeling als meest voorkomende behandeling.

De meest populaire keuze van vrouwen na een scheiding is het ‘yummy mummy pakket’, waarbij de borsten een lift krijgen en er wat vet weggezogen wordt. Ook behandelingen tegen rimpels en het ouder worden, zoals met botox, blijken veelvoorkomend onder de gescheiden clientèle.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?