Britse man is bescheiden minnaar

De gemiddelde man is bescheiden over zijn kwaliteiten als minnaar en geeft zichzelf een zes. Vrouwen waarderen zijn kwaliteiten meer en geven hem een zeven.

Vrouwen krijgen zowel van mannen als van zichzelf gemiddeld een zes. Dat blijkt uit een enquête van een Britse chatsite voor volwassenen onder 2000 leden, zo meldt Female First. De ondervraagde mannen en vrouwen geven hun ex gemiddeld een vijf.

Toch denkt 20 procent van de mannen geregeld aan zijn ex als hij met zijn huidige partner in bed ligt. 5 procent van de mannen heeft zelfs wel eens per ongeluk de naam van zijn ex geroepen tijdens de seks.

Perfect
Een vijfde van de ondervraagden maakt zich wel eens zorgen om zijn of haar bedprestaties en twee derde vindt zelfs dat zijn of haar partner beter presteert.

Uit de enquête blijkt tevens dat slechts 20 procent van de ondervraagden zijn of haar seksleven perfect vindt. Een op de tien mannen heeft zelfs liever helemaal geen seks meer met zijn vaste partner. De ondervraagden hadden de afgelopen vier weken gemiddeld drie keer seks.

De gemiddelde vrouw heeft in totaal acht sekspartners gehad. De gemiddelde man had er negen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

13 mei 2022

Beschermd: Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!