De gemiddelde man is bescheiden over zijn kwaliteiten als minnaar en geeft zichzelf een zes. Vrouwen waarderen zijn kwaliteiten meer en geven hem een zeven.

Vrouwen krijgen zowel van mannen als van zichzelf gemiddeld een zes. Dat blijkt uit een enquête van een Britse chatsite voor volwassenen onder 2000 leden, zo meldt Female First. De ondervraagde mannen en vrouwen geven hun ex gemiddeld een vijf.

Toch denkt 20 procent van de mannen geregeld aan zijn ex als hij met zijn huidige partner in bed ligt. 5 procent van de mannen heeft zelfs wel eens per ongeluk de naam van zijn ex geroepen tijdens de seks.

Perfect
Een vijfde van de ondervraagden maakt zich wel eens zorgen om zijn of haar bedprestaties en twee derde vindt zelfs dat zijn of haar partner beter presteert.

Uit de enquête blijkt tevens dat slechts 20 procent van de ondervraagden zijn of haar seksleven perfect vindt. Een op de tien mannen heeft zelfs liever helemaal geen seks meer met zijn vaste partner. De ondervraagden hadden de afgelopen vier weken gemiddeld drie keer seks.

De gemiddelde vrouw heeft in totaal acht sekspartners gehad. De gemiddelde man had er negen.