vers koken

Briljant: super simpel paprika snijden

Dol op paprika’s maar sta je wanneer je er eentje schoonmaakt ook altijd te prutsen? Pitjes die nog aan het vruchtvlees zitten of overal op je handen? Je bent de enige niet.

Paprika schoonmaken

Paprika’s zijn niet alleen erg lekker in allerlei gerechten, gevuld of gegrild maar ook nog eens heel erg gezond. Niet voor niets dat deze groene, rode of gele vriend vaak te vinden is in onze keuken. Maar dat schoonmaken… Je hebt vast wel eens gedacht: dat moet toch makkelijker kunnen, zo’n paprika ontdoen van de zaadlijsten en pitjes.  En warempel, dat kan ook!

Briljante actie

Dave Hax toont je in een Youtube filmpje een briljante, snelle manier om een paprika in een handomdraai schoont te maken.

In een video laat hij stap voor stap zien hoe je paprika’s op een zeer efficiënte manier kan snijden zonder last te hebben van de pitjes. Wedden dat je het nooit meer anders zal doen?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!