vers koken

Briljant: super simpel paprika snijden

Dol op paprika’s maar sta je wanneer je er eentje schoonmaakt ook altijd te prutsen? Pitjes die nog aan het vruchtvlees zitten of overal op je handen? Je bent de enige niet.

Paprika schoonmaken

Paprika’s zijn niet alleen erg lekker in allerlei gerechten, gevuld of gegrild maar ook nog eens heel erg gezond. Niet voor niets dat deze groene, rode of gele vriend vaak te vinden is in onze keuken. Maar dat schoonmaken… Je hebt vast wel eens gedacht: dat moet toch makkelijker kunnen, zo’n paprika ontdoen van de zaadlijsten en pitjes.  En warempel, dat kan ook!

Briljante actie

Dave Hax toont je in een Youtube filmpje een briljante, snelle manier om een paprika in een handomdraai schoont te maken.

In een video laat hij stap voor stap zien hoe je paprika’s op een zeer efficiënte manier kan snijden zonder last te hebben van de pitjes. Wedden dat je het nooit meer anders zal doen?

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.