Bridget voor RTL 5 op reis met singles

Vroeg opstaan, koffers tellen, problemen oplossen, kamers boeken en alles weten over de reisbestemming. Geen dagelijkse kost voor de RTL 5-gezichten Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder. Tot nu!

In het nieuwe programma ‘Wie Is De Reisleider?’, te zien vanaf donderdag 6 januari bij RTL 5, gaat ieder van hen een groepsreis begeleiden. Na een spoedcursus ‘reisleiden’ beginnen Bridget, Dennis, Eddy en Rick vol enthousiasme aan hun nieuwe avontuur. Een hele uitdaging, want veeleisende vakantiegangers tevreden stellen én blij houden blijkt nog een hele kunst te zijn. In wie schuilt een echte tourguide en wie heeft toch meer moeite met het geregel dat bij een dergelijke reis komt kijken?

De betalende reizigers weten van tevoren niet wie hun reisleider wordt. Wat is de reactie van de vakantiegangers wanneer zij op Schiphol kennismaken met hun bekende, maar onervaren reisleider? Bridget stort zich samen met zeventien singles op een rondreis door Jordanië, Eddy gaat met een club mensen op safari door Zuid-Afrika en Swaziland, Rick begeeft zich met zeven families tussen de tempels, tuk-tuks en olifanten in het zonnige Thailand en Dennis steekt met een groep vakantiegangers de oceaan over naar het natuurparadijs Costa Rica. Het lijkt allemaal niet al te moeilijk, maar al snel zijn de eerste problemen en dilemma’s een feit..

Uitzending: RTL 5, ‘Wie Is De Reisleider?’, vanaf donderdag 6 januari 2011, tussen 21.30 uur en 22.30 uur.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?