Bridget Maasland nog niet klaar voor nieuwe liefde

Bridget Maasland moet niet denken aan een nieuwe liefde. “Zo’n alleenstaande moeder die losgaat, vind ik iets zieligs hebben”, aldus de presentatrice in Margriet deze week.

“Dit keer neem ik ook nog een kind mee – iets wat je sowieso al niet graag met een vreemde wilt delen.” Bridget is in 2008 bevallen van zoon Mees. Eind 2009 maakte de presentatrice bekend een time-out te nemen van haar man Pepijn Padberg. Sindsdien houdt de alleenstaande Bridget haar privéleven zo rustig mogelijk, vertelt ze in het interview.

Datingnonsens

“Ik ben sowieso niet van de onenightstands. Inclusief Pepijn ben ik met vier mannen naar bed geweest. Ik houd het liever exclusief. Eigenlijk hoop ik dat ‘de ware’ gewoon een keer uit de lucht komt vallen. Kunnen we al die datingnonsens overslaan en verder gaan.” Hoewel ze een alleenstaande moeder is, laat ze zich niet uit het veld slaan zo staat te lezen op Nu.nl.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?