vind je liefde met valentijn

Bridget Maasland kan de ware jacob maar niet vinden

Bridget Maasland is naarstig op zoek naar man, maar weet niet waar ze haar ware Jacob moet zoeken. Dat vertelt de presentatrice in een interview met De Telegraaf. “Ik ben alweer twee jaar single. Maar hoe kom je aan een man? Ik zie ze niet, ik kom ze niet tegen”, verzucht Maasland.

“Mensen roepen altijd: ’Jij moet toch genoeg leuke mannen tegenkomen, daar in Amsterdam-Zuid?’ Maar wáár dan? Op vakantie ga ik altijd naar Ibiza, ik zit daar altijd in een huis op een berg met ook altijd dezelfde vrienden. Dáár zit ie dus niet tussen.” De presentatrice weet wel al waar haar toekomstige man aan moet voldoen, want Maasland maakte onlangs met vrienden een ‘verlanglijstje’.

“Gierend van het lachen hebben we een signalement gemaakt van waaraan hij moet voldoen; een jaar of veertig, creatief beroep… Iemand uit de reclame, of een architect. In elk geval iemand die zichzelf al bewezen heeft, en die niet op mij gaat leunen. Het haantjesgedrag moet er ook al uit zijn. En oh ja, het liefst een Australisch accent. Dát vind ik zo sexy!”

Nederlaag

Maasland scheidde twee jaar geleden van de vader van haar zoontje Mees, iets wat voor de 39-jarige presentatrice echt een slag was omdat ze het gevoel had dat ze had gefaald. “De breuk met de vader van Mees is de grootste nederlaag van mijn leven. Zíjn ouders zijn nog bij elkaar, de mijne nog steeds gelukkig. En dan hebben juist hij en ik het met elkaar níét gered. Dat heeft echt aan me gevreten.”

Volgens de SBS Show-presentatrice hebben ze er samen wel alles aan gedaan. “Therapie, alles.… Maar het ging niet meer. Toen Mees een jaar was al niet meer. Toen zijn we uit elkaar gegaan. Achteraf misschien nog wel goed. Mees weet nu niet beter dan dat zijn vader en moeder niet samen zijn; voor hem is dat gewoon een gegeven.”

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.