bridget jones ondergoed

Bridget Jones is zwanger

Bridget Jones is terug van weggeweest. Het is alweer 12 jaar geleden dat de eerste film rond deze hilarische dame in de bioscoopzalen te zien was. In deze derde en nieuwste film, Bridget Jones’s Baby, volgen we Bridget die intussen 40 is geworden en zwanger blijkt te zijn. En de trailer verklapt alvast dat er twee mogelijke kandidaten zijn voor de rol van vader.

Bridget zwanger van…

Het mag dan wel 12 jaar geleden zijn dat de eerste film rond Bridget Jones (Renée Zellweger) uitkwam, de prettig gestoorde blondine is duidelijk nog geen haar veranderd. In “Bridget Jones’s Baby” ontdekt ze dat ze zwanger is. Helaas zonder zeker te weten van wie…van de knappe McDreamy of van haar ex?

Romantische komedie

De personages uit deze derde film van Bridget zijn nog steeds gebaseerd op de schrijfsels van Helen Fielding. Al is deze derde film geen boekverfilming. De gebeurtenissen uit “Bridget Jones’s Baby” vinden plaats vóór het allerlaatste boek in de Bridget Jones-reeks van Helen Fielding.

Trailer

Vanaf september is deze romantische komedie in de bios te zien. Deze trailer geeft je alvast een voorproefje!

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.