bridget jones ondergoed

Bridget Jones 3 in de maak

Fan van de Bridget Jones films? Dan kun je je hart ophalen want de opnames van de derde Bridget Jones-film zijn van start gegaan. De film vertelt het verhaal van Bridget als veertiger die plots zwanger wordt. Maar wie o wie is de vader?

Nu zijn ook de eerste beelden opgedoken van Renée Zellweger, die voor de derde keer in de huid van Bridget Jones kruipt, met een bolle buik.

Zellweger droeg voor de opnames een jeans, een hemdje en een cardigan waarmee ze haar – uiteraard valse – babybuik niet kon verstoppen. Om het plaatje helemaal af te maken droeg ze ook nog een ‘Baby on board’-badge.

Hugh Grant uit beeld 

De film zal pas te zien zijn in 2016. Naast Renée Zellweger zullen ook Colin Firth en Patrick ‘McDreamy’ Dempsey te zien zijn. Hugh Grant zal niet meer te zien zijn als rokkenjager Daniel Cleaver. Hij zag de rol niet meer zitten. “Een romantische komedie waarin ik en een meisje de hele film hartstochtelijk naar elkaar kijken, voelt eerlijk gezegd een beetje vreemd op de gezegende leeftijd van 54”, vertelde hij onlangs.

En voor de liefhebbers van de eerdere Bridget Jones films…. deze voor je  uit de oude doos!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.