datingapps testen
28 November 2019

Breuk bescherming

Ken je het woord phubbing? Het is schadelijk voor je relatie. Bij phubbing ben je continue bezig met je telefoon waardoor je te weinig aandacht besteedt aan jouw partner. Bij first dates worden hierdoor geen vervolgafspraken gemaakt. Ook een afknapper is een scheur in het scherm van je mobiel. 

Invloed liefdesrelatie

Relaties zijn gerelateerd aan het merk. iPhone bezitters vinden partners met hetzelfde merk doorgaans leuker dan Android bezitters. Smartphone gedrag moet in eenzelfde lijn liggen. Als de verschillen te groot zijn dan loopt de relatie gevaar. Overal waar ‘te’ voor staat is niet goed. Te veel op social media of te veel de smartphone in de gaten houden, roept irritaties op. Aantrekkelijk blijkt het gewone bellen te zijn in plaats van appen en indien dezelfde programma’s worden bekeken op streamdiensten dan is de basis gelegd.

Breuk

Een kapot beeldscherm is erg vervelend. Het is de meest voorkomende schade bij smartphones. Bijvoorbeeld, de gehele behuizing van de Iphone 11 serie is glas en aluminium. Een ongelukje is snel gebeurd. Ook al ben je verzekerd dan heb je altijd nog het hoge eigen risico. Met een beetje geluk blijft het mobiel het nog wel doen, maar dan loop je wel het risico op verdere schade.

Risico’s

De telefoon is niet meer waterdicht. Vocht kan in aanraking komen met het moederbord en zorgen voor permanente schade aan het toestel. Naast kapotte onderdelen kunnen hierdoor ook gegevens verloren raken. Hetzelfde geldt voor vuil, zand of andere stoffen die binnen kunnen dringen. Camera’s en de accu zijn gevoelig voor dit soort vuil.

Not done

Het lang blijven doorlopen met een kapot beeldscherm ziet er niet uit. Laat het dus repareren en voorkom toekomstige breuken. Dit is eenvoudig door te zorgen voor een goede bescherming. Door een smartphonehoes te kopen en een screensaver. Voor de iPhone 11 bijvoorbeeld zijn er goede iphone 11 pro max hoesjes die er ook nog eens goed uitzien. Bescherming en design in één. Dan val je tenminste op in de goede zin.

En om een breuk te voorkomen in de liefde. Leg af en toe je iPhone weg op momenten dat je samen bent. Een smartphone is een heel handig hulpmiddel, maar is geen vervanger voor echt contact.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Hazes en Westenberg definitief uit elkaar

We hebben er weer twee singles bij in Nederland want André...

3 vragen die bepalen of iemand bij je past

Wat je hobby’s zijn, op welke partij je stemt of wat...

Dit zoekt Bridget Maasland in een nieuwe liefde

Verlang je naar een nieuwe liefde in je leven die past...

Deze signalen vertellen je dat een nieuwe relatie in de problemen zit

Als je probeert te achterhalen of je bent waar je moet...

Vraag jezelf dit af wanneer je overweegt terug te gaan naar je ex

In de tijd vlak na de relatie over gaat, voel je...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie