datingapps testen

Breuk bescherming

Ken je het woord phubbing? Het is schadelijk voor je relatie. Bij phubbing ben je continue bezig met je telefoon waardoor je te weinig aandacht besteedt aan jouw partner. Bij first dates worden hierdoor geen vervolgafspraken gemaakt. Ook een afknapper is een scheur in het scherm van je mobiel. 

Invloed liefdesrelatie

Relaties zijn gerelateerd aan het merk. iPhone bezitters vinden partners met hetzelfde merk doorgaans leuker dan Android bezitters. Smartphone gedrag moet in eenzelfde lijn liggen. Als de verschillen te groot zijn dan loopt de relatie gevaar. Overal waar ‘te’ voor staat is niet goed. Te veel op social media of te veel de smartphone in de gaten houden, roept irritaties op. Aantrekkelijk blijkt het gewone bellen te zijn in plaats van appen en indien dezelfde programma’s worden bekeken op streamdiensten dan is de basis gelegd.

Breuk

Een kapot beeldscherm is erg vervelend. Het is de meest voorkomende schade bij smartphones. Bijvoorbeeld, de gehele behuizing van de Iphone 11 serie is glas en aluminium. Een ongelukje is snel gebeurd. Ook al ben je verzekerd dan heb je altijd nog het hoge eigen risico. Met een beetje geluk blijft het mobiel het nog wel doen, maar dan loop je wel het risico op verdere schade.

Risico’s

De telefoon is niet meer waterdicht. Vocht kan in aanraking komen met het moederbord en zorgen voor permanente schade aan het toestel. Naast kapotte onderdelen kunnen hierdoor ook gegevens verloren raken. Hetzelfde geldt voor vuil, zand of andere stoffen die binnen kunnen dringen. Camera’s en de accu zijn gevoelig voor dit soort vuil.

Not done

Het lang blijven doorlopen met een kapot beeldscherm ziet er niet uit. Laat het dus repareren en voorkom toekomstige breuken. Dit is eenvoudig door te zorgen voor een goede bescherming. Door een smartphonehoes te kopen en een screensaver. Voor de iPhone 11 bijvoorbeeld zijn er goede iphone 11 pro max hoesjes die er ook nog eens goed uitzien. Bescherming en design in één. Dan val je tenminste op in de goede zin.

En om een breuk te voorkomen in de liefde. Leg af en toe je iPhone weg op momenten dat je samen bent. Een smartphone is een heel handig hulpmiddel, maar is geen vervanger voor echt contact.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.