Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
aantrekkelijk
9 juli 2019

Breezing is de nieuwste dating trend

Niet alle datingtips zijn de moeite waard, maar we zijn wel enthousiast over de “Breezing” trend, want het is eindelijk iets dat je kunt doen dat ervoor zorgt dat jij en de persoon met wie je date goed doet voelen. Maar wat is “Breezing”? “Breezing” is een eenvoudige dating trend die zich richt op er niet om geven. Het gaat erom zorgeloos te zijn, zelfverzekerd in jezelf, en je niet te veel zorgen te maken over wat je zou moeten doen en wat hij denkt. Een opluchting toch? Dit is wat het is en waarom het een poging waard is:

Er worden geen spelletjes gespeeld
Spelletjes spelen gaat niet over dingen licht en gemakkelijk houden, zoals bij Breezing. In plaats van te wachten om een berichtje te sturen of een reactie op een berichtje te geven, reageer je meteen als je daar zin in hebt. Kortom, doe wat jij wilt in plaats van aan hem te denken.

Het gaat over leven in het moment
Er wordt te veel gefocust op de toekomst wanneer je met iemand gaat daten: wanneer je mijlpalen haalt, wanneer hij dingen officieel maakt, wanneer je zeker weet dat hij van je houdt, enzovoort. Het is vermoeiend. Breezing gaat over leven in het moment. Je doet waar je zin in hebt en volgt je hart. Je belt hem zelfs als je vriendin zegt dat je dat niet zou moeten doen. Je ontmoet hem gewoon omdat je er zin in hebt. Je wordt geleid door niets anders dan je impulsen.

Je zegt wat je voelt
In plaats van je gevoelens te verbergen, zodat je niet als een gekke/bitchy/vasthoudend persoon overkomt, ben je er onberispelijk over zonder hard to get te spelen. Maar hier is het mooie ervan: in plaats van je gevoelens ‘een groot probleem’ te maken omdat je bang bent wat hij gaat denken, gooi je het eruit omdat het je niet uitmaakt of er over je geoordeeld wordt.

Het gaat om de regels vergeten
Breezing zegt in feite: “Dit is wie ik ben, dus schrap de dating regels.” Je verlaat de date en gaat verder met je leven in plaats van te denken dat je X, Y en Z had moeten doen om ervoor te zorgen dat hij je leuk vindt. Het gaat om doen wat goed voor jou is, niet wat de maatschappij of dating experts denken dat goed is.

Je laat je niet beheersen door negatieve gevoelens
Als een man je van streek maakt, investeer je niet in hem en hoeveel hij je pijn heeft gedaan. Je drukt uit wat je voelt (als je daar zin in hebt), maar je gaat verder. Je gaat niet zijn woorden of teksten met je vriendinnen analyseren. Jij gaat verder.

Je maakt je niet druk om kleine dingen
Ja, je kunt op je emoties afstemmen, maar je laat de kleine dingen je niet afschrikken. Stel dat je uit bent met je date en hij praat over andere vrouwen of hij kijkt naar een andere vrouw. In plaats van boos te worden, kijk je naar je horloge en ga je gapen om hem te laten zien dat het je niet interesseert. Players doen je niets.

Je hebt minder stress
We zouden allemaal minder stress willen hebben in onze liefdeslevens, toch? Breezing verwijdert veel van de stress en stelt je in staat om lekkerder in je vel te zijn. Denk aan alle dingen die je zou kunnen doen met de tijd die je zou steken met jezelf verwijten maken omdat het niet gaat zoals je denkt dat het hoort te zijn.

Het geeft je perspectief
Breezing helpt je te beseffen dat wat er ook gebeurt, soms dingen niet lukken met de man met wie je aan het daten bent. Wij zijn mensen, geen robots, en daten is onvoorspelbaar. Hoe dan ook, je weet dat het goed gaat met of zonder de nieuwe persoon in je leven.

 

Bron: Womenonline

Delen:
Facebook Twitter Icon

1 reacties

  1. Daten

    Kate jan | 14-07-2019
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

20 openingszinnen voor een leuk gesprek op datingapps

Heeft de persoon in kwestie niet veel informatie op zijn of...

Drie vormen van oplichting bij online daten

Nieuwe mensen ontmoeten met daarbij de kans dat je ook je...

Driekwart vindt zijn nieuwe geliefde liever in het echt dan online

73% van de Nederlanders van alle leeftijden zegt hun toekomstige partner...

Deze banen leveren de meeste swipes naar rechts op

Met de komst van dating apps zijn we een stuk kritischer...

Ongemakkelijke stiltes en stiekeme kusjes in nieuw seizoen First Dates

Binnenkort is het weer zover! Het restaurant van First Dates opent...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie