aantrekkelijk

Breezing is de nieuwste dating trend

Niet alle datingtips zijn de moeite waard, maar we zijn wel enthousiast over de “Breezing” trend, want het is eindelijk iets dat je kunt doen dat ervoor zorgt dat jij en de persoon met wie je date goed doet voelen. Maar wat is “Breezing”? “Breezing” is een eenvoudige dating trend die zich richt op er niet om geven. Het gaat erom zorgeloos te zijn, zelfverzekerd in jezelf, en je niet te veel zorgen te maken over wat je zou moeten doen en wat hij denkt. Een opluchting toch? Dit is wat het is en waarom het een poging waard is:

Er worden geen spelletjes gespeeld
Spelletjes spelen gaat niet over dingen licht en gemakkelijk houden, zoals bij Breezing. In plaats van te wachten om een berichtje te sturen of een reactie op een berichtje te geven, reageer je meteen als je daar zin in hebt. Kortom, doe wat jij wilt in plaats van aan hem te denken.

Het gaat over leven in het moment
Er wordt te veel gefocust op de toekomst wanneer je met iemand gaat daten: wanneer je mijlpalen haalt, wanneer hij dingen officieel maakt, wanneer je zeker weet dat hij van je houdt, enzovoort. Het is vermoeiend. Breezing gaat over leven in het moment. Je doet waar je zin in hebt en volgt je hart. Je belt hem zelfs als je vriendin zegt dat je dat niet zou moeten doen. Je ontmoet hem gewoon omdat je er zin in hebt. Je wordt geleid door niets anders dan je impulsen.

Je zegt wat je voelt
In plaats van je gevoelens te verbergen, zodat je niet als een gekke/bitchy/vasthoudend persoon overkomt, ben je er onberispelijk over zonder hard to get te spelen. Maar hier is het mooie ervan: in plaats van je gevoelens ‘een groot probleem’ te maken omdat je bang bent wat hij gaat denken, gooi je het eruit omdat het je niet uitmaakt of er over je geoordeeld wordt.

Het gaat om de regels vergeten
Breezing zegt in feite: “Dit is wie ik ben, dus schrap de dating regels.” Je verlaat de date en gaat verder met je leven in plaats van te denken dat je X, Y en Z had moeten doen om ervoor te zorgen dat hij je leuk vindt. Het gaat om doen wat goed voor jou is, niet wat de maatschappij of dating experts denken dat goed is.

Je laat je niet beheersen door negatieve gevoelens
Als een man je van streek maakt, investeer je niet in hem en hoeveel hij je pijn heeft gedaan. Je drukt uit wat je voelt (als je daar zin in hebt), maar je gaat verder. Je gaat niet zijn woorden of teksten met je vriendinnen analyseren. Jij gaat verder.

Je maakt je niet druk om kleine dingen
Ja, je kunt op je emoties afstemmen, maar je laat de kleine dingen je niet afschrikken. Stel dat je uit bent met je date en hij praat over andere vrouwen of hij kijkt naar een andere vrouw. In plaats van boos te worden, kijk je naar je horloge en ga je gapen om hem te laten zien dat het je niet interesseert. Players doen je niets.

Je hebt minder stress
We zouden allemaal minder stress willen hebben in onze liefdeslevens, toch? Breezing verwijdert veel van de stress en stelt je in staat om lekkerder in je vel te zijn. Denk aan alle dingen die je zou kunnen doen met de tijd die je zou steken met jezelf verwijten maken omdat het niet gaat zoals je denkt dat het hoort te zijn.

Het geeft je perspectief
Breezing helpt je te beseffen dat wat er ook gebeurt, soms dingen niet lukken met de man met wie je aan het daten bent. Wij zijn mensen, geen robots, en daten is onvoorspelbaar. Hoe dan ook, je weet dat het goed gaat met of zonder de nieuwe persoon in je leven.

 

Bron: Womenonline

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam