vragen en antwoorden vliegen

Breaking Bad-acteur helpt fan aan date

Acteur Bryan Cranston speelt al jaren de pannen van het dak als leerkracht/drugsdealer Walter White in de bejubelde tv-serie Breaking Bad.

Stefan Montana wachtte zijn idool Cranston na afloop van diens theatershow op Broadway aan de uitgang op. Hij vroeg vriendelijk of Cranston even in zijn rol van Walter White kon kruipen. Montana heeft binnenkort zijn schoolbal, en wil medeleerlinge ‘Maddie’ als date vragen. Dat vond Cranston wel een leuk idee, en deed het gevraagde.

Hij richtte zich tot de camera van Montana en sprak de woorden:  “Hey, if you don’t go to the prom with Stefan, then maybe your best course of action would be to tread lightly.” Vrij vertaald klinkt dat, “als je niet met Stefan naar het bal gaat, dan kan je maar beter oppassen”, doelend op een befaamde uitspraak van zijn alter ego Heisenberg.

Waarop een dolgelukkige Montana de vraag stelt: “Maddie, wil je met mij naar het bal?” De scholier liet later via Twitter weten dat zijn Maddie ‘ja’ heeft gezegd.

Bron: HLN

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!